Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18nov/091

Lianno belde spontaan even op naar ons.

Woensdag 18 November
Okay vanmorgen heb ik letterlijk heel de ochtend op mijn bed gelegen tot zo ongeveer half 1, ben toen opgestaan en langzaam begonnen.
Zo lang liggen is ook niet echt goed nu heb ik rugpijn en last van mijn heup maar dat trekt wel weg in de loop van de dag.
Ik heb de dieren verzorgd, prijsvragen gedaan en de monteur kwam nieuwe bekleding maken op mijn trap lift stoel, die is nu weer net als nieuw.
Monique belde nog even en gezellig mee zitten kletsen het gaat stukken beter met haar gelukkig en ze klinkt ondanks al haar verdriet goed en gelukkig en ik hoop dat ze alleen nog maar gelukkiger zal worden en haar dromen zullen uitkomen.
Toen Johannes klaar was met werken, hij werkte vandaag weert huis zijn we naar de AH gegaan, tja moest toch boodschappen hebben.
Meteen erna eten gemaakt en gegeten, nog wat tv gekeken en wat geschopt op internet, printer moet vernieuwd worden en Johannes zijn bureaustoel heeft het begeven, maar goed ben voor beide geslaagd, leve de digitale wereld je hoeft er de deur niet meer voor uit en ik vind dat super heerlijk, want ik heb hekel aan winkelen.
Toen ging de telefoon Lianno, Lianno belde ons omdat ze op 2 december Sinterklaas gaan vieren en hij wil heel graag zijn pieten pak dan hebben.
Gelukkig had ik dat al verwacht en had ik die al gekocht een week of twee geleden toen ik ze zag, want die hij had is te klein geworden en hij is dus nu erg blij en ik heb hem beloofd dat zijn moeder hem zaterdag mee zal nemen voor hem, Lianno melde dat ik hem ook zelf mocht komen brengen want de volgende keer dat we hem officieel zien is pas 27 december en dat vind hij eigenlijk wel te lang duren.
Nou dat vinden wij ook maar helaas zijn de regels nu eenmaal zo, wel hebben we een verzoek ingediend of hij 5 december bij ons Sinterklaas mag komen vieren, maar dat wordt nog besproken en eerst volgende overleg is 30 november maar goed daar wachten we op en als het mag is er nog tijd genoeg om alles te regelen.
Lianno vertelde ook heel trots dat hij in een dag tijd alle AVI 5 testjes had gedaan en geen fouten had gemaakt en daar zijn wij heel trots op, Lianno zegt dat hij inderdaad slim is maar dat hij beter werkt als hij alleen mag zitten en dat mag van de meester en juf.
Kortom hij was heel enthousiast en vrolijk en het gaat dus erg goed met hem en ik vond het erg leuk dat hij even belde.
Zo dat was het voor vandaag, ik knap iets op de koorts is terug naar verhoging 37.5 dus dat scheelt, maar duik er nu snel in want morgen heb ik infuus en ik wil mijn lijf genoeg rust geven, want dit sukkelen met koorts en vaatdoek gevoel ben ik wel even zat.


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuk bericht om te lezen over het telefoongesprek met Lianno. Gelukkig is de koorts gezakt, beterschap!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.