Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16nov/090

Slechte dag

Maandag 16 November
Vandaag was een slechte dag, ik zat al niet lekker in mijn vel en voelde me een vaatdoek.
Eind van de content bleek ik koorts te hebben en dus heb ik gewacht op de post die een pakje zou brengen en ben toen mijn bed in gegaan.
De buurman kwam een tas gewonnen spullen ophalen die ik zelf niet gebruik en die hij gaat gebruiken als prijs in de bingo.
Lekker geslapen tot een uur of 8 in de avond opgestaan wat gegeten en tv gekeken en toen weer douchen en naar bed, de koorts was inmiddels al wat gezakt maar ik voel me dweil, heb alleen wat last van hoofdpijn en keelpijn ben niet verkouden of zo dus geen idee wat er nu weer is.
maar goed morgen nieuwe dag nieuwe kansen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.