Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15nov/091

Moeke 2 is weer thuis

Zondag 15 November
Vandaag lekker lang op bed gelegen, het was echt zo’n druilerige dag regen, veel wind en koud.
We hebben de dieren verzorgd, wat gerommeld op internet en toen een film opgezet Blindness, dat was echt een super vage film en ik heb hem uitgekeken terwijl Johannes in slaap viel en ik moet zeggen dat me niet duidelijk is wat nou de bedoeling is van de film, maar maakt niet uit.
In de middag kwamen Moeders en Moeke 2 even kop koffie/thee drinken, Moeke 2 kwam terug van 2 weken Israel, was erg leuk dat ze spontaan langs kwamen en gezellig.
Ze bracht een doos Galva mee, dat is een soort koekje erg zoet en machtig maar wel erg lekker en ik had gevraagd of ze een doosje mee wilde nemen en dat deed ze dus ik ben er erg blij mee.
Toen ze weer naar huis gingen hebben wij nog een film opgezet dit keer Watchmen, nog een film waar ik veel van verwachte maar niet veel kreeg, hier was wel een duidelijk verhaal maar de recensies waren beter dan ik de film vond, smaken verschillen.
Vervolgens gegeten en toen lekker Lieve Paul gekeken en daarna The Ghost whisperer en die was wel spannend.
Zowel Johannes als ik waren erg hangerig vandaag en we zijn dan ook op tijd gaan douchen en gaan nu ons bed in, morgen begint er weer een nieuwe werkweek.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Ja de watchmen viel mij ook erg tegen ,maar Ghost Whisperer was superspannend


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.