Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13nov/091

Nieuwe look voor ons allebij

Vrijdag 13 November
Vandaag lekker op tijd op Sjoerd kwam het huisje doen en dat was zoals altijd gezellig en daarna lekker schoon.
Ik heb de dieren verzorgd en ben veel bezig geweest in het forum, drukke tijden in prijsvragen wereld.
Vandaag belde het taxibedrijf dan toch echt terug om te praten en ze gaan dingen uitzoeken en de puntjes op de i zetten, we zullen het nog van ze horen en ik ben benieuwd.
Volgende week moet ik weer naar Utrecht en heb in ieder geval geregeld dat ik geen van deze twee taxi chauffeurs zal krijgen dus zover prima.
De dag was zo om dat krijg je als je heel intensief en druk bezig bent, Natasja belde nog even gezellig met haar zitten kletsen over echt van alles en nog wat.
In de middag kreeg ik opeens zin om naar de kapper te gaan even met Johannes overlegd of hij ook wilde en jawel dus meteen afspraak gemaakt.
Johannes was op tijd thuis en we zijn meteen samen naar de kapper gegaan, Johannes is weer netjes geknipt en ik ben gekleurd en geknipt en ben er erg tevreden mee, mag ook wel koste weer ruim 1,5 uur en ik heb nooit zoveel geduld bij de kapper.
Het resultaat....

De katten hebben we weer op de weegschaal gezet en het duurt niet lang meer of Kuifje is de grootste in huis.
Smockey 1 jaar 9 maanden 11 dagen weegt vandaag 5,1 kilo
Kuifje 7 maanden 3 weken 4 dagen weegt vandaag 5,0 kilo
Gizmo 7 maanden 3 weken 4 dagen weegt vandaag 3,6 kilo
Gizmo is niet zo lang geleden een weekje niet zo lekker geweest en toen zo’n 1,5 kilo afgevallen en is nu bezig met weer aankomen dus die zal binnenkort ook wel hoger zitten, maar hij is kleiner gebouwd dan zijn broertje.
De drie mannen vermaken zich prima met elkaar en zijn behoorlijk ondeugend hoor, speels en hebben allemaal zo hun eigen tik en wij genieten er volop van.
Het was vandaag vrijdag de 13e en ik ben niet bijgelovig en ik moet zeggen ik heb een heerlijke dag gehad verder en ga nu lekker Pauw & Witteman even kijken en dan douchen en bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Als je haar maar goed zit en dat zit het bij jullie. Ziet er mooi uit, staat je goed die kleur!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.