San je bent een echte engel!

Donderdag 12 November
Zo en wederom een nacht van drama, dus ik ben er heel vroeg uitgegaan en ben achter de pc gaan zitten en begonnen met onderhoud van ons forum verder heb ik heel veel nieuwe prijsvragen geplaatst over de gehele dag, heerlijk afreageren van alles in mijn forum en dat maakt het weer positief want nu staan er heel veel nieuwe acties in ons forum.
Johannes ging naar Amsterdam en had dramatisch veel file Flevoland was chaos door brand in vervoermiddel op A6 en de Gooiseweg waar men via werd omgeleid knalde 7 autos op elkaar en toen was de ellende echt compleet.
Maar goed hij kwam er wel en ging aan het werk en ik deed het huisje, dieren verzorgen.
De monteur haalde mijn scoot mobiel op en hoopt hem vandaag terug kunnen brengen en dat is gelukt en de schade valt mee, nadeel daarvan is dat de schade claimen bij het taxibedrijf meer werk is dan het waard is en dus komen ze er weer erg makkelijk van weg vind ik, maar goed ik hoef het ook niet te betalen dus ik laat het maar gaan.
Omdat het bedrijf me gisteren zou bellen en dat niet heeft gedaan heb ik vandaag bij ZCN de centrale van al het zittend ziekenvervoer gebeld en daar mijn verhaal gedaan en zij gaan de boel uitzoeken en stappen ondernemen, klinkt erg goed weet ik maar geloof me dit heb ik vaker gehoord en dan hout het altijd op met telefoontje naar het taxibedrijf in de trend van foei nooit meer doen en dat zet echt geen zoden aan de dijk, maar ik ben positief ingesteld dus voordeel van de twijfel wacht ik af wat hun werkelijk gaan doen.
De pakket post kwam langs met 2 pakjes en in totaal 7 flessen wijn , we kunnen dus hele poos vooruit allemaal gewonnen en is goede wijn zegt Johannes, ik heb er geen verstand van maar ben blij met de prijzen zeker zo vlak voor de feestdagen.
San gebeld en dat was erg fijn, als ik haar spreek knap ik altijd op en voel ik me super, zij is altijd zo positief en vrolijk dat het aanstekelijk is.
San bedankt voor het gesprek vandaag ik weet hoe kostbaar je energie is en hoe je was en toch wilde je er voor me zijn, dat waardeer ik heel erg!
Monique belde ook nog gezellig, het gaat stukken beter en ze melde dat ze weer mee gaat doen in het forum, daar ben ik erg blij mee is gezellig en meer mensen minder werk per persoon en dat is nu wel nodig want de feest maand maakt het altijd extreem druk in prijsvragen wereld.
Johannes kwam thuis lekker gegeten en toen belde het taxibedrijf ze zei ik ben je niet vergeten hoor als je dat dacht maar de persoon die dit soort zaken afhandelt was gisteren en vandaag vrij maar zou morgen contact met me opnemen, prima ja ik dacht dat je het vergeten was, maar ik merk het wel.
Verder wat tv gekeken en zitten kletsen en u is het de hoogste tijd om te gaan slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

4 Responses to San je bent een echte engel!

 1. Greetje schreef:

  Fijn dat de schade aan je scootmobiel meevalt en dat je hem niet al te lang kwijt bent, doe het rustig aan en bedankt voor al je werk op het forum, ik ben nu een paar jaar lid en heb heb dankzij jullie forum toch al wat leuke prijzen gewonnen, waar ik erg blij mee ben, fijne dag vandaag en alvast een goed weekend

 2. Sinterklaas schreef:

  Hasta La Pasta

  Nog 1 dag en dan begint het Sinterklaas-Spel.
  Ben jij er al klaar voor,
  Internet-Piet al wel!

  Het spel staat nog in klad,
  maar morgen, ja morgen zie je wat!

  Veel succes en doe je best,
  dan even rust en vanaf zondag 29-11 komt de rest.

  Pepernootse Groeten van de zee,
  zeezieke Internet-Piet!

  PS….zou je alsjeblieft je schoentje nog even in de zijkolom of in de hoofdkolom willen plaatsen??

 3. San schreef:

  Hoi Moon,

  Ik schrik me rot van de titel haha. Zie ik ineens mijn naam staan. Niet overdrijven hoor! Het is heel vanzelfsprekend dat je er voor elkaar bent als je goede vrienden bent. Jij bedankt voor je compliment en je vriendschap.

  X San

 4. Sinterklaas schreef:

  Helemaal super goed, Internet-Piet weer iets minder zeeziek en iets meer blij;-)

Geef een reactie