Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11nov/092

Verassingsbezoek van Ina

Woensdag 11 November “Sint Maarten”
Sint Maarten wordt gevierd op 11 november. Het is een feest van goedheid en deemoed. Kinderen gaan op deze dag met lantaarns langs de deuren en vragen om een snoep of fruit. Sint Maarten wordt niet in heel Nederland gevierd. Vooral in de uiterst zuidelijke en noordelijke provincies, Drenthe, Overijssel en plaatsen met een Maartenskerk is het feest een traditie.
Hier wordt het wel gevierd, maar niet in alle wijken, dit war wij wonen is een rustige wijk en vanavond kwam er 1 groepje van 9 kidneren die met lampionnetje bij onze deur een lied zongen in ruil voor een klein zakje chips.

Vandaag bleef Johannes thuis werken en hij liet mij liggen tot een uur of 9, ik heb een slechte nacht achter de rug nachtmerries en onrustig, mijn lijf heeft last van alle spanningen van gisteren.
Goed opgestaan en rustig de dag begonnen en in afwachting van het beloofde telefoontje van het Taxibedrijf Wortman, het was hun chauffeur namelijk en zij verzorgen altijd mijn zieken taxi, nou kan meteen wel melden ze heeft eht beloofd maar er is niet gebeld.
Ik heb de monteur laten komen en mijn scoot mobiel wordt morgen opgehaald voor reparatie en hij wordt even goed nagekeken, houdt in dat ik hem morgen heel de dag niet heb en misschien vrijdag ook niet dat zal morgen middag blijken.
Dit bedrijf zal de schade gaan verhalen bij het taxibedrijf Wortman en terecht het was hun chauffeur die de schade heeft veroorzaakt.
Ik heb verder de dieren verzorgd, prijsvragen ingevuld er was een leuke actie dat je elk uur mooi weekendje kon winnen naar CenterParcs, helaas ben ik niet in de prijzen gevallen.
In de middag ging de bel en tot onze verbazing was daar de zus van Johannes , Ina dus ze had vergadering gehad hier op Lelystad Airport en kwam even gezellig lang en gezellig was het echt wel.
We hebben lekker een Cantoneze rijsttafel besteld en samen ook gegeten, zitten kletsen en in de avond ging ze naar huis.
Bedankt Ina dit was een leuke verassing vandaag en kon ik wel gebruiken.
Verder heb ik niet veel te melden want ik heb heel de middag met Ina zitten kwekken en vanavond enkel wat tv gekeken en baal als een stekker dat men niet heeft gebeld zoals beloofd om zaken af te handelen, ik heb nu echt gevoel dat het ze echt geen moer uitmaakt wat er is gebeurt, tijd is geld en hoe goedkoper ze ons kunnen vervoeren hoe beter het is en dan zijn dit de gevolgen.
Ik ga nu douchen en mijn bed opzoeken en morgen nieuwe dag nieuwe kansen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. 😈 dus ze hebben niet gebeld wat vervelend ze hadden het beloofd, ik hoop dat ze snel bellen en vind het heel vervelend voor je dat je je scootmobiel een dag (of meer) kwijt bent voor de reparatie, nogmaals sterkte met alles Moon, denk aan jezelf

  2. Heel veel sterkte!

    X San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.