Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8nov/091

Lianno, het is gewoon een heerlijk jochie!

Zondag 8 November
Vanmorgen ging om half 7 de wekker en eruit, het was nog donker en erg fris, na koffie en wat ontbijt in de auto op weg naar Zeist, het is vandaag onze dag met Lianno.
Het was erg koud -1 ijs op de ramen en het was super dichte mist, maar verder ging de reis goed en snel.
Lianno had er zin en vertelde meteen al dat Coby, Yvon e de kids (zijn oude pleeggezin) waren geweest en dat hij met mamma naar de bioscoop was geweest, uiteraard naar de film Sinterklaas en de verdwenen pakjes boot.
Lianno was gisteren niet echt lekker hoofdpijn, verhoging, misselijk en heeft de nacht lopen spoken, maar wilde perse toch mee dus wij vonden het prima, we spraken af als er iets zou zijn we wel belde, maar alles ging prima.
Eenmaal thuis heeft Lianno zich prima vermaakt met de Wii, kleurplaten inkleuren voor wedstrijden hij wil ook graag winnen dus hij heeft er drie gemaakt, houten speelgoed in elkaar gemaakt, dieren verzorgd met Johannes, met de katten gespeeld en Oma kwam ook gezellig even langs en bracht een zelfgemaakte sjaal voor hem mee.
Lianno heeft allemaal Sinterklaas kleurplaten van internet geprint om daar in de groep met zijn allen in te kleuren.
Verder hadden wij een leuke spaarpot voor hem die uit zichzelf optelt hoeveel geld erin zit en een pasje heeft, was even puzzelen hoe het allemaal werkte en het is in Engels maar het werkt en hij is er erg blij mee.

Lianno is dolblij met de kleurrijke sjaal die Oma voor hem heeft gebreid en heeft hem op de terug weg meteen omgedaan.
We zijn op verzoek van Lianno bij de Mac Donald’s gaan eten, happy meal omdat het heel erg druk was in Lelystad zijn we eerst doorgereden naar Almere, die is veel groter dus was het in verhouding veel minder druk.
Het eten was lekker de happy meal beviel ons wel en Lianno si blij met de twee speeltjes die hij nu weer heeft van Star Wars.
Vervolgens in zijn groep met Toon de leiding nog zitten napraten met kop koffie erbij en toen weer terug naar huis.
Even de mail gedaan, forum gauw bekeken en nu nog even half uurtje tv kijken end an lekker bed in.
Wij hebben heerlijk genoten van vandaag en dat doen we eigenlijk elke keer met Lianno, het si gewoon een heerlijk jochie!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie hebben genoten van Lianno. Gelukkig dat het goed is gegaan. Wat een mooie spaarpot, zo spaar je met plezier!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.