Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7nov/091

kinderen voor kinderen 30 jaar

Zaterdag 7 November
Vandaag lekker uitgeslapen samen, heerlijk het was ook best laat geworden.
We hebben boven de boel opgeruimd, stofzuigen en meteen weer wat van de dozen uitgezocht, die dozen blijven maar staan en heel langzaam worden het er steeds minder nog een stuk of 10.
Huisje beneden gedaan, dieren verzorgd en toen kwam de psot en die bracht de draadloze stick om de tv met internet te verbinden en dat heeft Johannes meteen even goed werkend aangesloten.
In de middag tv gekeken en gerommeld op de pc vervolgens snel naar de AH voor de boodschappen.
De buuf even blij gemaakt met gewonnen prijzen die ik zelf niet gebruik en zij mogen gebruiken voor goed doel, daar houden ze een bingo en dit zijn dan wat van de prijzen en de opbrengst is voor het goede doel.
In de avond heerlijk genoten van de speciale kinderen voor kinderen uitzending, al 30 jaar bestaan ze en ik ken nog steeds de liedjes vooral van de jaren 80, daarna overgeschakeld naar Nederland 1 voor Lieve Paul, Dit was het nieuws en Rayman is laat.
Kinderen voor kinderen heeft een van de liedjes uitgeroepen tot het beste nummer daarvoor konden mensen stemmen op de site en ik stemde voor het liedje van Op een onbewoond eiland en die is het dus ook nog geworden.
In het programma stelde ze vragen over de liedjes, de mensen erachter en ik had er best veel goed kortom was erg leuk hoop dat ze snel weer eens zo’n programma doen.
Was heerlijk ontspannen avondje zo bij de tv en toen nog even wat gerommeld en tijd voor bed nu.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk kinderen voor kinderen. Wij waren er niet, dus ik heb het niet gezien. Ik vond het ook altijd zo leuk en kon alle liedjes mee zingen. En nu zit Op een onbewoond eiland gelijk weer in mijn hoofd 😉


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.