Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6nov/092

Nieuwe TV is super!

Vrijdag 6 November
Vandaag heb ik tot half 9 op bed gelegen heerlijk, ik hoefde niet vroeg op Johannes werkte thuis en Sjoerd begint dinsdag weer.
In de ochtend de gebruikelijke zaken dieren, huisje en administratieve zaken op de pc.
Eind van de morgen werd de nieuwe tv bezorgd, dus toen in de lunch pauze van Johannes de kast wat verplaatst in de huiskamer en de nieuwe tv erop, echt zo mooi en gaaf!
Dat wordt heel erg genieten van de nieuwe tv, mooi beeld en geluid en een stuk groter dan de vorige.
In de middag kwam ook de nieuwe media box van UPC binnen en die dus ook aangesloten en geactiveerd en nu heb ik HD TV, Film 1 en met recorder en dus kan ik nu lekker mooi tv kijken en heel veel opnemen.
Later in de middag kwam Jeannette langs gezellig aan de koffie en even kletsen en genieten van de tv, ook zij vind hem schitterend.
Daarna snel eten gemaakt en gegeten omdat het inmiddels al half 8 was besteld en fast food dus.
In de avond lekker tv gekeken en boven de boel omgezet en Johannes heeft het nieuwe kastje in de logeerkamer in elkaar gezet daar kan nu dus de tv mooi op.
Zo inmiddels is het al weer laat, maar toch even kijken hoe spelen met Wii en nieuwe tv gaat en dat is super.
Nu is het echt hoogste tijd en ga ik slapen.........

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Veel plezier met de nieuwe tv!

  2. Hee Moon, geweldig he, HDtv! Ohja..mocht je iets blokkerig beeld hebben, moet je UPC bellen, krijg je een nieuwe COAXkabel toegestuurd en mocht je afstandbediening het moeilijk doen, ook bellen, krijg je stickers voor op de decoder, wij hadden hier echt heel veel last van en nu niet meer!

    kuss Sas


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.