Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5nov/090

Oproep Mexicaanse griep vacinatie

Donderdag 5 November
Vandaag geen infuus dus alles lekker rustig Johannes ging naar Amsterdam en we belden, hij kwam ook weer snel terug want het was extreem druk op de weg en de A6 was verspert dus dan maar thuiswerken.
Ik deed huisje, dieren en prijsvragen, mail en genoot van de rust en een kop koffie.
Als lunch weer een heerlijk eitje gebakken en samen met Johannes zitten eten, hij ging weer aan de slag en ik ben lekker mijn serie gaan kijken.
Toen kreeg ik telefoon van een pakket dienst die had blijkbaar pakje voor ons klein een kilo en past ook in de brievenbus zei de man, maar hij had probleem hij reed in vrachtwagen met dubbele trailer en kan dus de wijk hier niet in of ik bereid was hem op Noordersluis op te halen, nou even denken dat is de andere kant van de stad en hij zou er over 15 minuten zijn terwijl ik er minstens een half uur over zou doen dus het antwoord was nee mij te nat en te koud en veel tever dus er ontstond discussie en ik wilde wel naar busstation maar dat wilde hij weer niet en uiteindelijk had ik zoiets van koppel de trailer maar los en kom met de truck maar alleen.
Nou ja uiteindelijk zei hij dan is het goed als ik morgen kom dan neem ik de prive auto wel even, mij best en het leukste is ik heb geen idee wat voor pakje of de inhoud het is dus ben nu wel benieuwd.
De middag ging snel om en Sjoerd kwam even langs, hij begint volgende week weer en we kletsten even bij met kop koffie en het is fijn dat hij er weer is.
Toen Johannes klaar was met werk zijn we weggegaan even pakketje zelf wegbrengen en naar de Leenbakker tv tafeltje halen voor logeerkamer daar gaat slaapkamer tv morgen heen en die van beneden naar onze slaapkamer en beneden uiteraard de nieuwe tv.
De oproep van de Mexicaanse griep is binnen, 20-11 en 14-12 kan ik ze halen en heb besloten de HA haar advies maar op te volgen en zla dus netjes erheen gaan.
Daarna thuis gegeten en lekker tv gekeken we gaan op tijd naar boven Johannes voelde zich weer niet zo lekker en ik heb last van mijn voeten, het is net of mijn onderkant beurs is en dat maakt lopen erop erg pijnlijk en ik kan pas 20 November terecht bij de orthopeed dus even volhouden.
Lekker nu douchen en dan bedje in slapen...........

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.