Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3nov/091

Jeanette kwam gezellig op de koffie

Dinsdag 3 November
Vandaag weer om half 8 opgestaan Johannes was toen al even op en beneden en riep mij op mijn verzoek.
Begon rustig met wat mail, toen huisje, dieren en vervolgens naar de markt gegaan om even flink vers fruit in te slaan.
Het was droog maar wel veel wind en heel fris, zo fris dat ik zelfs met dunne handschoenen heel veel last kreeg van wintervingers en toen ik thuis kwam dus eerst onder de koude lopende kraan gehouden om gevoel terug te krijgen en dan tintelen ze en das zo pijnlijk, maar goed een uurtje later was alles weer normaal gelukkig.
Ik ben toen naar buuf Ria gegaan om even koffie te drinken, te kletsen, hun pc aan te passen en haar te helpen met nog wat kleine dingen en het was gezellig.
Lunch tijd lekker cracker met kaas 3 mandarijntjes en koffie en toen ik klaar was ging de bel en daar was Jeanette (mamma Lianno) gezellig met haar zitten kletsen en koffie gedronken en de middag was toen zo om.
Nog wat aan prijsvragen gedaan en toen was Johannes thuis eten en tv kijken, kletsen over van alles maar vooral voor genieten van de nieuwe tv die eraan komt.
De printer doet het spontaan weer net zo spontaan als die melde ik ben stuk is hij nu weer in orde, scheelt weer hoef ik geen nieuwe te gaan zeken.
Johannes deed nog een software update over ons log en ik zat met internet vriendin op msn, Barbera sterkte met alles en na dit houdt het even op hoor, jullie hebben nu genoeg meegemaakt de laatste maanden, geef een gil als je wilt tikken.
Zo nu is de dag om en de avond ook wordt erg moe van dat donkere weer het is donker als ik opsta, bij avondeten en als ik naar bed ga en voor mijn gevoel is het nu dus echt veel meer donker dan goed voor me is.
Nog even geduld dan begint de lente en de langere dagen weer en ik kan niet wachten.

 

Edit: Tandarts was controlle en alles goed alleen in december even tandsteen laten verwijderen, Joahnnes heeft stukje tand afgebroken , klein gaatje en tandsteen dus ik heb met hem te doen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gelukkig dat de printer weer gemaakt is. Ik hoop dat het goed ging bij de tandarts. Ik moest gisteren zelf ook naar de tandarts brrr. Wij hebben gisteren de griepprik gehaald. Ik heb er helaas wel last van, wat dik en rood bij mijn arm en dus gevoelig.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.