Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1nov/090

Welkom in November

Zondag 1 November
Ik was al vroeg wakker en meteen ook klaar wakker dus opgestaan en rustig de dag begonnen met koffie.
Huisje gedaan, dieren verzorgd, mail gedaan, prijsvragen forum bijgewerkt en toen lekker op de Wii gespeeld.
Ik heb Twil gebeld om haar een hele fijne vakantie toe te wensen, ik hoop dat het weer af en toe lekker droog zal zijn.
Moeders en Moeke 2 kwamen gezellig thee/koffie drinken zij zijn net terug van de Ardennen en morgen gaat Moeke 2 weer 2 weken naar Israel, dus even hallo en dag zeggen.
Ze brachten een flesje shampoo mee uit het Disney Parijs hotel in de vorm van een Mickey Mouse, leuk man en een hele mooie kalender van 2010 met gave foto’s van Disneyland Parijs.
Ik kreeg dat omdat ik dat reisje had gewonnen en ik vind dat erg leuk en lief, al eerder kreeg ik van een van de 4 dames een houten emmer vol violen, kortom ik ben verwend.
Meteen de nieuwe versie van de Wii-Fit laten zien en doen en Moeders is er best goed in en ik had super dag ben 7 jaar jonger dan werkelijkheid en afgevallen dus happy me.
Verder in een bui een andere tv gekocht, ik riep al even dat die bij ons bed te klein is en die van beneden gaat dus naar boven en daar komt nu een andere en van de slaapkamer naar logeerkamer , probleem opgelost, hij komt ergens deze week en ik zal er met veel plezier naar kijken.
In de avond naar de tv gekeken, pc gewerkt, zitten praten en dan is de avond zo weer om en nu duik ik mijn bed in, sweet dreams wereld.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.