Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31okt/091

Halloween

Zaterdag 31 Oktober “Halloween”

De naam "Halloween" is afgeleid van Hallow-e’en, ofwel All Hallows Eve (Allerheiligenavond), de avond voor Allerheiligen, 1 november.
In de Iers-Keltische kalender begon het jaar op 1 november, dus 31 oktober was oudejaarsavond.
Zelf doen we niets met Halloween, maar het is wel een leuk gegeven om even gewoon te vermelden op ons log.
De ochtend heel rustig gedaan huisje, dieren en pc ook wat met de Wii gespeeld, in de middag zijn we naar het centrum gegaan.
Er is hier een heel nieuw stuk winkelcentrum gekomen De Promese en daar zijn wij een kijkje gaan nemen, lekker een stuk Hema worst gesnoept en wat spulletjes gekocht alvast voor de kerst.
Ook een paar gewone schoenen aangeschaft om te zien of dat nu zou kunnen en we zullen zien, pantoffels ook meteen maar meegenomen de plavuizen zijn anders erg koud aan je voeten. Toen door naar de reptiel winkel levend voer halen via de AH naar huis gegaan, was ook meer dan genoeg winkels voor mij nu.
Thuis gekomen lekker eten gemaakt en gegeten en toen met Johannes lekker Mario Kart zitten spelen, ook nog wat tv gekeken maar had vandaag geen zin in Nederland 1 wat we altijd kijken.
Lieve Paul, Koefnoen en Rayman is laat voor deze keer even gemsit kan altijd nog morgen ofzo via programma gemist kijken.
Later nog een film gekeken 3:10 to Yuma, was een hele mooie en spannende film dus van genoten en nu is het inmiddels al diep in de nacht ( 2 uur) en gaan we snel ons bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Lekker gewinkeld, ik hoop dat je de gewone schoenen kunt dragen. Fijne zondag!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.