Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30okt/091

Voor het slapen gaan altijd Pauw & Witteman

Vrijdag 30 Oktober
Vandaag lekker tot 9 uur blijven liggen, mijn neus beentje doet zeer heb gekneld met neus kapje van het beademingssysteem, nu is het echt beurs bah.
Dieren, huisje gedaan en toen naar Fysio, het ging wel goed ik heb weer 10 minuten gelopen en de oefeningen allemaal gedaan alleen fietsen doen we even niet omdat dat mijn heup en onderrug teveel belast.
Toen weer naar huis gegaan lekker lunch gemaakt en gauw aan de slag met prijsvragen.
Vandaag kwam de gewonnen Ipod Nano binnen en een ander pakje met Dettol Healthy Touch Was Gels 3 flessen, hier ben ik heel erg blij mee is lekker spul maar mij iets te duur.
Toen even met de Wii fit bezig geweest is erg leuk spelen met die nieuwe software zoveel nieuwe dingen en de oude ook en het mooie is je kan nu je leeftijd test spelen ook zomaar oefenen en dat doen we dus ook.
Vervolgens nog wat gerommeld en toen met Johannes naar de AH en o jee men heeft weer leuke spaar dingen Sneeuwwitje, dus als je dit leest en je hebt er over gil maar.....
Naar huis eten gemaakt en lekker gegeten, na het eten tv gekeken en toen kwam broertje even op de koffie en met zijn drietjes gezellig Mario Kart gedaan, dat was erg gezellig en allemaal wel een keer gewonnen.
Broertje ging toen weer weg, morgen vroeg op voor hem hij gaat dagje weg met Lianno, veel plezier in Artis.
Wij hebben toen Nova opgezet vervolgens Pauw & Witteman, dat zijn onze vaste programma’s voor het slapen gaan in door de weeks, goede tv vinden wij, niet altijd maar 90 %^goed.
Nu is het weer hoogste tijd om te gaan slapen, morgen weer nieuwe dag en ook nog eens de laatste van deze maand.
pauw_en_witteman1

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met de prijzen. Fijn weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.