Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22okt/091

Oude hobby Ministeck, nieuwe bezigheid

Donderdag 22 Oktober
Johannes werkte vandaag lekker thuis en voor mij was het weer een infuus dag, Jop was lekker vroeg en prikken ging goed, infuus liep prima.
Tijdens infuus lekker naar Slumdog Millionaire gekeken en dat was echt een goede film en tja dan is na het infuus de ochtend alweer om.
Even met Johannes samen zitten lunchen en toen moest hij weer aan het werk en ben ik huisje gaan doen, dieren verzorgen en lekker op internet bezig geweest.
Toen kwam de pakketpost en daar was ik erg blij mee, want ze brachten mijn Ministeck, vroeger deed ik dat heel veel en nu gaan we het weer doen ik heb een assortiment doos gekocht en een paar dozen met voorbeelden en kan dus nu aan de slag.
Toen Johannes klaar was met werken zijn we naar de Praxis gegaan om een sorteer doos te halen en thuis gekomen lekker avond eten en toen heel de avond voor de buis gezeten en terwijl we tv keken hebben we de stukjes Ministeck van het stokje gehaald en netjes op kleur in de doos gesorteerd.
Moet zeggen dat we na alles wel beurse duimen en vingers hebben maar ook hebben we nu doos met zon 12000 stukjes netjes gesorteerd klaar voor gebruik en morgen ga ik ermee beginnen denk ik.
De gewone post bracht me een grote envelop met daarin de foto van de ASN bank reclamecampagne, er waren 20 deelnemers en de eerste 4 zijn geselecteerd en reed in gebruik, de mijn zit daar nog niet bij, maar dat vind ik niet erg het is een hele mooie foto geworden en ik zal eens zien of ik hem kan in scannen en posten hier in het weekend.
Mijn broertje belde nog even, wilde op de koffie komen morgen, maar dat gaat niet lukken morgen heb ik geen tijd de dag is vol, zaterdag en zondag zijn we ook volgeboekt en dus even aan de telefoon gekletst en bellen volgende week nog even end an zien we wel weer.
Het is drukke tijden want test dagen Rotterdam, jaarlijkse controles kortom ik heb tijd te kort met alles wat ik wil doen, maar ja dat vind ik altijd nog beter dan jezelf vervelen.
Het is inmiddels al erg laat, nog even snel forum checken en dan bed in, morgen ook weer genoeg te doen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke hobby, veel plezier ermee! Ik ben benieuwd naar de foto. Fijn weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.