Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17okt/091

Johannes krijgt een leesbril

Vrijdag 16 Oktober
Heerlijk eigen bedje en wakker worden met drie katten in en om het bed, dat heb ik dus wel gemist.
Vandaag uitgeslapen en verder rustig aan gedaan, dieren verzorgd, druk met prijsvragen bezig geweest.
Vandaag de kachel voor het eerst aangedaan, het werd mij te koud hier en als de kachel aan gaat moeten de gordijnen opgehangen worden voor de deuren naar de gang en schuur.
Ik had geen haakjes meer dus moesten we die even halen en vervolgens hingen ze en nu afwachten hoe lang ze heel blijven want Kuifje en Gizmo houden er wel van om erin te klimmen nu ze jong en nog wat klein zijn, want echt klein zijn ze echt al niet meer met 3.5 , 4.4 en 4.9 kilo.
Verder lekker bezig geweest met tv kijken, kletsen met Johannes en nieuws kijken, zeker nu met al dat DSB gedoe, hopelijk komt er maandag een einde aan.

Zaterdag 17 Oktober
Vandaag ook niet al te vroeg opgestaan, meteen wasmachine aangedaan en toen rustig de dag begonnen met de dieren verzorgen.
Ik heb veel gedaan in het forum en hoefde niet zoveel in te vullen maar er waren wel veel nieuwe prijsvragen dus lekker bezig geweest.
Ik heb Jeanette (moeder Lianno)gesproken en even zitten bij kletsen vervolgens sprak ik tante Wil en ook met haar zitten bij kletsen dus dat was erg gezellig.
Daarna zijn we naar het centrum gegaan, Johannes heeft een oogmeting laten doen en krijgt een leesbril, zijn ogen voor ver zien zijn nog goed genoeg zo minimaal de afwijking daar doen ze dus niets aan.
Over een week is de bril klaar en ze bellen hem als hij hem kan ophalen, hij is net als ik trouwens met monteur uitzoeken 3 op gehad en steeds vragen aan mij staat dit, want jij kijkt er tegen aan zelf zie je het niet dus tja we waren echt zo klaar met uitzoeken.
Daarna boodschappen gedaan bij de AH morgen krijgen we bezoek en ik ga lekker koken heb ik zin in.
Ik ben vandaag op de weegschaal gaan staan en daar werd ik heel boos van al maanden weeg ik tussen 99-101 en nu opeens zomaar 106.6 kilo, verdorie nou daar gaan we dus weer mee aan de slag en snel ook.
Verder wat tv gekeken en genoten van de tuin, de wingerd is zo mooi vuurrood echt heerlijk om naar te kijken, vreemd is dat ernaast de passiebloem nog bloeit, zo tegen strijdig maar wel mooi.
Ik heb de katten even onder handen genomen met de borstel en nu zijn ze weer heel mooi, maar tja ze willen steeds naar buiten en de deur is nu wel dicht dus lopen we regelmatig heen en weer en dus ga ik nu nadenken over kattenluikje.
Moeders belde nog even en vertelde over hun geweldige ervaringen in Disneyland Parijs, ze hebben het super gehad en veel gezien, gedaan en vonden het een geweldige ervaring.
Ben echt blij dat ze het zo naar hun zin gehad hebben met zijn vieren in Disney, de prijs kwam dus goed terecht.
Nu ga ik nog even naar de tv kijken, wat mail lezen en post opruimen en dan bedje in

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Lekker weer thuis, bij de beestenboel. Fijn dat Jo geslaagd is voor een leesbril. Mooi dat de tuin in de herfstkleuren komt, een wingerd is prachtig (passiebloem ook trouwens). Leuk dat de moeders zo van Disney hebben genoten, het is daar echt geweldig! Gezellig dat er vandaag bezoek komt, geniet ervan!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.