Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15okt/092

Niet ziek, maar midweek Zeeland!

Zondag 11 Oktober
Ik heb lang op bed gelegen en heb eigenlijk niet veel gedaan tot mijn moeder vroeg of we even koffie kwamen drinken bij haar en Lianno en dat hebben we gedaan.
Samen met Lianno bezig geweest met strijk kralen patroon van Cars te maken en Moeke 2 kwam ook nog even binnen lopen na een uurtje zijn we weer naar huis gegaan.
Johannes deed de dieren en na wat eten even bij de buren een kop koffie gedronken, want wat ik nog niet op Log had gezet is dat we een midweek op vakantie zouden gaan komende week.
Bij de buren was het gezellig alle dieren even uitgelegd en lekker zitten kletsen en toen naar huis en op tijd het bed in.

Maandag 12 Oktober
We stonden rond 9 uur op en pakten de laatste spullen in en bereiden ons voor op vertrek naar Burgh-Haamstede in Zeeland.
Nog even de buren alles laten zien en toen katten geknuffeld en weggegaan.
Via de buurt AH nog even wat spullen voor de chalet op weg naar Zeeland, een rit van 2 uur en 15 minuten, een mooie rit vooral het einde Zeeland in die bruggen erg mooi.
Johannes heeft dit midweekje gewonnen, in een chalet op camping Duinhoeve.
Zo ziet het chalet eruit, klik hier
We waren er mooi op tijd en de Chalet bleek hele grote stacaravan te zijn maar wel ruim met een badkamer, 2 slaapkamers, keuken en woongedeelte, groot terras voor kortom prima om te doen.
Er was wel een opstap van 3 treden en die koste me wel wat moeite maar was wel te doen, gelukkig maar want roken moet je tegenwoordig buiten doen, dus je rookt veel minder maar toch regelmatig.
We hebben onze spullen ingeruimd, lekker zitten eten en wat tv gekeken en hebben gezellig zitten kletsen op de bank voor het slapen gaan.
In de woonkamer staat een gaskachel die doe je in de nacht voor veiligheid uit dus het werd wel fris, maar het was te doen.

Dinsdag 13 Oktober
Lekker uitgeslapen en daarna lekker aan het ontbijt, het regende af en toe vandaag dat was ook voorspelt.
Na de koffie zijn we naar Zierikzee gereden en de omgeving rond gereden, het was vochtig weer dus de auto was prima middel om de omgeving te zien, daarna via allerlei kleine leuke dorpjes terug.
Wat gegeten, tv gekeken en op Nintendo DS gespeeld en een heerlijke douche genomen.
Uiteraard hebben wij ook nu alles gevolgd op het nieuws over de DSB affaires, we blijven nieuws freakjes.
In de avond lekker naar de tv gekeken.

Woensdag 14 Oktober
Vandaag een rustige ochtend, uitgeslapen ontbijtje en aan de koffie.
Daarna zijn we naar Middelburg gereden en hebben we een bezoek gebracht Utropia gebracht, een klein centrum met papegaaien, vissen en heel veel meer he tis klein en het is erg leuk en knus.
We hebben daar rustig rondgelopen met rollator, de lunch genuttigd beetje laat maar moet kunnen.
Vervolgens zijn we terug gereden via allerlei kleine dorpjes naar de Vuurtoren, de Vuurtoren is nog in gebruik dus echt erin of dichtbij mocht niet.
Daarna na de duinen het Kikkerpad, Johannes duwde me in de rolstoel naar boven en stuk de duinen in, het was zo lekker weer zonnig en bijna windstil wel fris, boven zitten rusten en cigarettes gerookt en toen ben ik achter een lege rolstoel zelf helemaal terug gelopen.
Daarna terug naar de camping, eten gemaakt en gegeten in de avond hebben we ons vermaakt met tv, spelletje en gewoon zitten kletsen.

Donderdag 15 Oktober
Vandaag wederom de dag rustig begonnen het was weer heerlijk zonnig en dus in het zonnetje gezeten, langzaam de spullen gepakt en de auto ingeladen.
Het is best wel veel wat er mee moet elke keer voor mij, inklapbare rolstoel, rollator, wc verhoging, beademingsaparaat en accu en kastje kortom alleen de achterbak is al vol hulpmiddelen.
Toen ontbijtje, caravan schoongemaakt en langzaam op weg naar huis, allebij miste we de dieren heel erg vooral de katten uiteraard.
Voor mij is het met 2-3 nachten lang genoeg omdat ik graag in mijn eigen bed lig, alles kost mij altijd wel extra veel energie zoals opstaan van net te lage stoelen, een heel laag bed, een kleine wc ruimte kortom het was echt super leuk maar het was lang genoeg en dus vertrokken we een dag eerder.
Onderweg geen bijzonderheden de reis was zonnig en gezellig, radio aan en koffie voor onderweg en rijden maar....gelukkig rijdt Johannes graag auto want het is bijna 200 KM.
Tegen half 3 waren we thuis, de buuf kwam meteen hallo zeggen en melden dat 2 ciclieden vissen waren overleden, helaas dat gebeurt verder hebben ze de dieren super goed verzorgd!
Zonder hun zorg voor de dieren kunnen we gewoon niet weg en tja levend voer zoals wormen en krekels geven doet echt niet iedereen daarom zijn we Herris erg dankbaar dat hij het altijd wil doen.
Vervolgens spullen opruimen, de was aanzetten en nu lekker bijkomen van alles.
Tijden ons verblijf kreeg ik wel wat smsjes, belletje van mensen die bang waren dat ik zwaar de griep zou hebben of zelfs de mexicaanse griep, maar dit was niet zo dus ik ben zondag gewoon te moe geweest om te loggen en ik vermeld meestal niet dat ik een midweek weg ga van te voren, dus voor hen die erg bezorgd waren ik was een weekend echt niet goed, maar maandag ging het al stukken beter alleen nog wat gevoelige keel en oor en mijn rug doet erg moeilijk maar dat is normaal komt door weer wisseling dat draait wel weer bij.
Nu ga ik eten bestellen en eten en dan vanavond rustig avondje mail bijwerken en in het forum lezen..........

Moeders, Moeke2 en twee vriendinnen zijn in Disneyland echt super ben benieuwd hoe ze het hebben, dit uitje voor 4 personen gewonnen inclusief hotel en ontbijt, enkel de reis en diner moeten ze zelf regelen.
Ik zou eerst samen met de Moeders, Moeke 2 en Johannes gaan maar de reis is mij te ver en het is te fris, en daarbij mag ik niet overal in vanwege handicap dus zijn ze nu zonder ons en ik hoop dat ze een geweldige paar dagen hebben!

San bedankt voor je goede zorgen voor het forum en helemaal voor het invullen van de nieuwe actie op onze naam, echt super ondanks dat je nog heel erg moe bent en herstellende heb je zoveel tijd en energie gestoken in invullen voor ons, hartelijk bedankt dikke kus!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Welkom thuis! Fijn dat jullie genoten hebben. Nu weer lekker thuis bij de dieren en er gaat niets boven je eigen bed. Geen dank, heel graag gedaan. Kon ik eindelijk weer eens wat terug doen ;-).

    Liefs van San

  2. Fijn dat jullie genoten hebben van jullie midweek, ben blij om je log weer te lezen, heb het deze week echt gemist, knuffels voor de katten en alvast een heel goed weekend. PS bedankt voor je pm we zijn aan het rondkijken, dus je tips zijn zeer welkom


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.