Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9okt/091

WMO Kantoor komt met bos bloemen en excuus!

Vrijdag 9 Oktober
Vandaag stond ik pas rond half 10 op, ben blijven liggen was niet lekker keelpijn, hoofdpijn, oorpijn en moe.
Ik begon met de dieren verzorgen, huisje doen en wat gerommeld op internet en het forum.
San belde en daar heel fijn gesprek mee gehad, thnx weer meis het is altijd erg fijn om met jou te praten.
De post bracht de oproep voor griepprik en de oproep voor de tweedelige enting voor de Mexicaanse griep en tja ik hoor bij de doelgroep maar denk er nog over na wat ik ga doen de gewone griepprik haal ik al elk jaar dus die wil ik zo wie zo wel hebben, maar die andere voor de Mexicaanse griep dat weet ik nog niet.
De bel gaat en daar staat de bloemist met een grote bos met witte bloemen, eerst gevraagd waar die vandaan kwamen en hij gaf het kaartje en toen aan genomen, tja ik neem niet zomaar een bos bloemen aan, eerst weten van wie ze zijn en deze zijn van de medewerkers van het WMO kantoor.
Met de bloemen en de tekst op het kaartje bieden ze hun excuus aan voor de afgelopen 2 jaar, waarin heel veel mis ging en waar nu zo’n beetje een ontknoping begint te volgen, ik waardeer dit gebaar heel erg, dus mensen van het WMO kantoor bedankt voor de bos bloemen.


Ik kreeg via de mail diverse prijzen binnen vandaag en dat maakt me helemaal blij:

Magix Foto’s op CD & DVD 8

party@home kit

Kortom het was wel een hele fijne dag qua winnen en verassingen vooral de party@home kit kijk ik naar uit echt een mooi feest pakket.
Ik denk veel aan Sjoerd, Dien en Lotte en haar man....Lotte kan elk moment bevallen en ik duim dat alles goed gaat daar.
In de middag wat met de Nintendo DS gespeeld, tv gekeken en toen kwam Johannes alweer thuis samen gegeten en mijn moeders nog even gebeld om bij te kletsen.
Toen wat tv zitten kijken en nu een logje geschreven en ik ga douchen en mijn bed in, heerlijk slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Mooie bos bloemen, na alle ergernis heb je een hele bloemenwinkel verdiend haha. Gefeliciteerd met je mooie prijzen en een goed weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.