Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7okt/092

Bedankt Natsja en Michel voor jullie leuke kado!

Woensdag 7 Oktober
Zo vandaag weer op tijd op, de nacht was erg lang kon niet slapen......plafond is erg mooi en de katten erg knuffelig als je in bed bent dus genoeg afleiding.
Johannes ging naar Amsterdam en we belden met elkaar tot hij er was.
Toen de dieren gaan verzorgen en ff stofzuiger erdoor gehaald, Kuifje had de keukenrol te pakken gehad, papier is zijn leven hij sloopt het meteen dus laat je keukenrol liggen waar die bij kan verscheurt Kuifje het voor je.
Toen kwam er een onderzoek journalist voor een kennismaking samen met zijn vrouw, veel meer kan en wil ik er niet over zeggen maar alleen dat ik mee ga werken aan hun documentaire dus dat is wel erg leuk.
Won vandaag 2 leuke prijzen een beautycase en later op naam van Johannes een nieuwe weegschaal en daar ben ik erg blij mee.
San belde en ik beloofde haar terug te bellen want Natasja en Michel kwamen samen met Mevlin binnen lopen, erg gezellig en ze hebben Johannes een kado gegeven en daar is hij erg blij mee.
Ze hebben hem een Choiix Air Through Pad (Wit) gegeven dat is een speciale standaard voor onder je laptop end at werkt stukken prettiger, bedankt Natasja en Michel!

De Air Through Pad van Choiix zorgt ervoor dat uw notebook stabieler wordt en lager meegaat. De koeler is voorzien van een USB hub en is daarom makkelijk in gebruik.
Ik heb later San terug gebeld en lekker met haar zitten kletsen dat was een fijn gesprek, bedankt voor je tijd en je o zo kostbare energie meis!
Daarna nog wat gerommeld op internet en toen het eten gemaakt, ik eet alleen want Johannes is uit eten met de collega’s.
Johannes kwam thuis nog even zitten kletsen met koffie en wat journaal gekeken en nu is het bedtijd

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. 😀 geen dank graag gedaan, en we hebben het heel erg gezellie gehad

    dikke knuf van ons allemaal

    Natasja , Michiel en Melvin

  2. Gezellig dat Natasja en haar gezin er waren en wat een leuk kado!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.