Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5okt/091

Quick sneakers gewonnen!

Maandag 5 Oktober
Vandaag weer lekker tot een uur of 10 liggen slapen en toen rustig de dag begonnen, Johannes was nog vrij vandaag.
Ik heb toch maar de telefoon gepakt vandaag en contact gezocht met Sunparcs en dat had ik beter niet kunnen doen, want nu ben ik dus echt boos end at was ik nog niet.
Wat is het geval men was inderdaad op de hoogte van mijn mindervalide zijn, maar domme ik dat ik het niets wist ik had aan moeten geven dat het een voorkeurskeuzes was dat ik een huisje wilde dat gelijkvloers aan de straat ligt en dat bij boeken voor zo’n 25 euro.
Toen ik dat te horen kreeg werd het vriendelijke gesprek van mijn kant heel wat minder vriendelijk, ik werd echt boos in de trend van hallo daar ik bel over mogelijkheden niemand die mij heeft gezegd boek dat erbij en u zit goed...dan had ik toen gezegd de groeten ik kom niet naar Sunparcs, maar nee men doet alles leuk af met nee hoor u kunt hier heen komen, huisje heeft beneden slaapkamer en dat soort dingen en nu is het mijn schuld want ik heb de voorkeurkeuze niet duidelijk gemaakt en al helemaal niet betaald.
In ieder geval gaan ze navragen of ik werkelijk mijn ontbijtpasjes heb ingeleverd en als dat zo is (is zo) dan krijg ik in ieder geval die 56 euro retour gestort, nou we zullen het zien.
Vanmiddag kwam er een mail binnen met de titel welkom thuis en of ik de enquete wilde invullen nou dat heb ik gedaan heel duidelijk.
Nu is een ding opgelost want ik weet heel zeker dat dit probleem door hun is ontstaan en niet door mezelf en ondoordacht denken, men zet een aantekening in systeem maar doet er pas iets mee als je ervoor betaald klasse service Sunparcs.
Goed we houden er over op, ben klaar met het Sunparcs gebeuren.
In mijn mailbox kwam een mailtje dat ik de schoenzesdaagse prijsvraag heb gewonnen en ik mag nu een paar Quick sneakers gratis uitzoeken, leuke prijs!
In de middag kwam Jeanette (moeder Lianno) even op de koffie en dat was erg gezellig.
Daarna zijn we boodschappen gaan doen en we zouden langs de brillenwinkel om Johannes zijn ogen te testen maar hij had teveel hoofdpijn dus toch uitgesteld tot een later moment.
Verder wat tv gekeken, op internet rond gehangen en lekker lui geweest morgen weer gewoon werken voor Johannes en ik mag naar de tandarts laatste behandeling van de serie ivm zenuwbehandeling, zal blij zijn als het er morgen middag op zit ben laat aan de beurt.
Voor nu is de dag om en ik ga lekker mijn bedje opzoeken.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Een ijskoude douche voor Sunparcs :twisted:. Gefeliciteerd met je supergave prijs! Sterkte bij de tandarts vanmiddag!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.