Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4okt/091

Dierendag is het hier elke dag!

Zondag 4 Oktober
Vandaag lekker uitgeslapen in ons eigen bedje, na het gebeuren met Sunparcs had ik dat wel even nodig.
Veel mensen van ons forum wisten wel dat we daar paar dagen heen waren en hadden ons dus ook vervroegd online gezien en stuurde een mail of prive bericht via het forum en waren ongerust en dachten dat er misschien iets met mijn vader was gebeurt of ander familielid waardoor we vroeg terug kwamen, nou nogmaals nee hoor het was gewoon ikzelf zeg maar en ik ben er nog niet uit of ik boos op mezelf ben tenslotte weet ik ook wel hoe de Ardennen eruit zien of dat ik boos ben op Sunparcs omdat ik wel alle juiste vragen had gesteld en zij de gene waren met de foute informatie.
Ik heb in ons forum maar even de link hierheen neergezet zodat iedereen nu weet hoe en wat en dat er dus niets ernstigs is in mijn omgeving, de reacties zijn duidelijk niet erg positief over Sunparcs merk ik en ik had geen idee ik dacht gewoon is net zoals Centerparcs en Roompot of Hoogedoorn daar waar we altijd naar toe gaan , maar nee dus.
Goed of ik ze nog ga bellen hierover weet ik niet zie ik maandag wel weer, voor nu geniet ik maar van een lang weekend gezellig thuis met Johannes en de dieren.
Vandaag is dierendag en tja wij doen daar eigenlijk nooit wat mee en dat is logisch want als je je dieren altijd verwend, liefhebt en goed verzorgd is dat ook niet nodig toch?
We hebben een van onze aquaria een grote schoonmaak beurt gegeven er zat weer eens teveel alg in en Johannes heeft dat water ververst, de stenen gereinigd, planten gesnoeid en kortom hele klus en nu is de bak schoon en glashelder vol super blije vissen.
Verder veel afleveringen van Touched by an Angel gekeken, die neem ik elke avond op en vind ik echt zo leuk om naar te kijken en gezien ik de afgelopen 2 weken erg druk was met andere dingen liep ik dik achter en nu bijna niet meer.
Johannes en ik hebben ons dus lekker goed vermaakt ook nog met de Wii en heerlijk gegeten we hadden namelijk gisteren de chinees gebeld en een heerlijke tafel voor 2 laten bezorgen en daar eten wij dan echt wel 2 dagen van en dan nog is het niet op.
Johannes heeft de katten weer eens gewogen Smockey 4,9 kilo, Kuifje 4.0 kilo en Gizmo loopt iets achter 3.4 kilo maar alleen weer aangekomen dus dat gaat super.
Verder de was gedaan en wat op de pc gezeten en ik wil San even bedanken omdat zij zo lief was om voor mij de dagelijkse acties in te vullen toen ik er niet was, dus bedankt San!
Sjoerd belde gisteren nog even vanuit Frankrijk, gaaf want zijn dochter is uitgerekend en hij wilde even alten weten dat alles goed was bij hun en dat het nu elk moment ging gebeuren end at vind ik super spannend, Lotte zet hem op meid!
Nu is de avond alweer bijna om, ik hoef niet vroeg op morgen, want Johannes heeft nog vrij morgen dus ook dan lekker uitslapen.


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, ik zou het er toch niet bij laten zitten en contact opnemen met Sunparcs. Wat je zegt over dierendag, zo gaat dat hier ook. Ook wij zijn elke dag goed voor onze dieren.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.