Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1okt/090

De herfst is onderweg

Donderdag 1 Oktober
Vandaag veel gedaan, in huis bezig geweest en uiteraard de dieren verzorgd en voor het eerst in mijn eentje de kattebakken verschoond.
Dat lijkt simpel maar niet als je weet hoe groot ze zijn en dat er maar liefst per bak 5 KG grit in zit en die wordt geleverd in 10 KG zakken en wij hebben 3 bakken staan.
Kortom was er blij mee ben toen boodschappen gedaan, verder in huisje gegaan en nog wat op internet rondgehangen.
De buren kwamen even op bezoek dus daarmee staan kletsen en de dag was dus zo weer om.
San belde en we hebben even zitten kletsen erg gezellig, ook Monique weer gesproken en het gaat redelijk gezien omstandigehden.
Ik sprak ook Lianno even en hij was vrolijk en wilde weten hoe goed ik al was in het Wii spel Sport Resort nou niet zo goed, maar ik ga wel hard oefenen.
Lianno heeft een gave als kind zijn ze la meteen stukken beter in die behendigheid spelletjes.
Hij vertelde dat het goed met hem ging en dat hert op school erg leuk was en hij was erg blij met de mooie kaart en hij wil dat ik hem ga laten zien hoe ik dat met de computer doe, ik gebruik namelijk een site om echte kaarten te versturen en dus zal ik het hem volgende keer maar eens laten zien.
Na het eten nog wat tv gekeken en broertje kwam heel even koffie drinken, Moeders gebeld en ik sprak Yvonne (vrouw vader) op msn over de uitslagen en er is nog geen duidelijkheid in hoe en wat.
Zijn ijzer is nu goed, nier functie niet slechter maar zeker niet beter en ze gaan door met zoeken naar de oorzaak van de problemen.
Het is vandaag de eerste dag in oktober en tijd voor trui en een warmere jas, de herfst komt er aan...nat en fris, maar dan komen ook de mooie kleuren en in de uin is de Wingerd al helemaal knal rood zo mooi om naar te kijken.


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.