Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28sep/091

Nienek & Michel bedankt voor de leuke dag in Utrecht.

Maandag 28 September
Vanmorgen om 7 uur opgestaan en rustig begonnen door met Johannes aan de telefoon te zitten terwijl hij op weg was naar zijn werk.
Vervolgens dieren verzorgd en wat gerommeld en om 10 uur kwam de taxi me ophalen en vertrok ik via Almere, Zeewolde, Hilversum naar Utrecht.
Daar ging ik op bezoek bij mijn nichtje Nienke en haar man Michel, de kinderen waren uiteraard op school.
We hebben heerlijk zitten kletsen, broodje gegeten als lunch en in de middag kwam haar zoontje Ilja thuis uit school.
Het was erg gezellig en we hebben gezellig zitten bij kletsen over van alles en nog wat en de tijd vloog zo weer om en om 16.15 uur kwam de taxi mij weer ophalen.
Nienke en Michel bedankt dit doen we snel weer over.........de taxi ging via Amersfoort naar Lelystad en om 18.15 uur was ik weer thuis.
Johannes kwam vlak na mij thuis en we maakte eten en keken wat tv, kletsten voer onze dag en toen ben ik mijn mail maar eens gaan doen, want nu deed internet het weer.
Nog even mijn soap gekeken en toen de berichten voor dit log gemaakt en nu is het hoogste om naar bed te gaan, het is nu alweer bijna 2200 uur en ik moet morgen al heel vroeg bij de tandarts zijn voor deel 2 van mijn zenuwbehandeling.
Als het goed is is de zenuw eruit en hoef ik geen verdoving want ik zou niets moeten voelen, nou ik geloof dat pas als het morgen achter de rug is, wordt vervolgd dus.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat je gisteren zo een leuke dag hebt gehad. Ik hoop dat het vanmorgen goed ging bij de tandarts! Ik spreek je van de week.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.