Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28sep/092

Feest in Lelystad

Zondag 27 September
Vandaag ging de wekker al om 6.15 uur, ja en dat op een zondag, maar ik had er graag voor over.
We stapten ff half 8 in de auto op weg naar Zeist, daar haalden we Lianno en die had er ook heel vel zin in.
Tegen 10 uur waren we hier thuis en kreeg ik van Lianno een heerlijke parfum van Puma I’m going heet het dat had hij voor mijn verjaardag met zijn mentor geregeld, ik vond dat echt super.
Lianno gaf samen met Johannes ook nog het spel Wii Sports Resort met een extra Wii Motion Plus, dat werd dus spelen geblazen en Lianno begon als eerste met het uit proberen en had er veel plezier in.
Rond 11 uur kwam mijn vader en zijn vrouw gezellig aan de koffie en gebak, ook Opa moest eraan geloven voor het eerst in zijn leven op een spelcomputer en Lianno heeft het uitgelegd en een foto als bewijs gemaakt.

Van links naar rechts Lianno, Johannes, vader en zijn vrouw.
Mijn vader ging samen met Smockey de tuin om even van het zonnetje te genieten en dan krijg je dit plaatje....

Tegen 1300 uur gingen vader en zijn vrouw weer naar en namen wij een broodjes als lunch en toen kwam de moeder van Lianno op bezoek, dat was ook erg gezellig.
Lianno speelde met haar met zijn racebaan en ook daar wilde Smockey bij horen.
Jeanette (moeder Lianno) nam zijn favoriete knuffel mee Pikaccu, zie foto en Lianno was er superblij mee.

Toen kwamen Moeders en Moeke 2 erbij en dat was erg gezellig en de telefoon ging mijn vader had problemen met zijn scootmobiel en dus zijn Johannes en ik even snel naar hun toegereden en hebben zijn opklapbare scoot in de bak gegooid en ze naar hun auto verderop gebracht zodat ze zelf naa rhuis konden en toen terug naar het feest.
Jeanette ging weer naar huis en Lianno speelde nog even op de wii en Oma deed even gezellig mee.
Het was super gezellig en de spellen zijn erg leuk ik heb zelf ook even gespeeld en zal de komende dagen veel op de Wii bezig om alle mooie nieuwe spellen te spelen.

Toen was het tijd voor het eten, we gingen gourmetten en Lianno bakte zelf eitjes, pannekoekjes en stukjes kippenvlees, dronk lekker chocomelk en zat toen zo vol dat hij het lekkere ijs als toetje liet staan en dat mag toetje is extra en hij had ook al een danoontje op dus dat werd zijn toetje.

Na het eten de boel opgeruimd en Lianno speelde nog even het spel af en toen gingen we hem terug brengen naar Zeist, Moeders ging mee en Moeke 2 ging toen alvast naar huis.
In zeist nog even koffie gedronken en Lianno gaf Oma een rondleiding en daarna zijn we terug gegaan naar Lelystad, hebben Moeders thuis afgezet.
Moe en voldaan van deze heerlijke dag wilde ik het op mijn log delen, nou mooi geen internet storing bij UPC, dus dat met mobieltje maar even gepost en toen nog wat nagepraat en op tijd en toen naar bed gegaan.

 

 

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat het zo een heerlijke dag was! Leuke foto’s!

  2. Zo te lezen was het een zeer geslaagde dag, en inderdaad erg leuke fotos


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.