Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25sep/091

Drukke gezellige dag

Vrijdag 25 September
Johannes stond op en vertrok naar Amsterdam en ik bleef nog heel even liggen, half uurtje en toen ben ik er ook uit gekomen.
Ik moest veel dingen doen in huisje boven stofzuigen, dweilen, badkamer een globaal lapje, wc, beneden stofzuigen en dweilen en dan nog de vuilnis wegbrengen en wat boodschappen doen.
Verder de dieren verzorgen, mail lezen, post opruimen en even op de pc snel wat dagelijkse prijsvragen invullen.
Ik heb alles verdeeld over de dag uiteraard en ik wilde om 1600 uur klaar zijn met alles en kreeg nog even bezoek van Jeanette en daarmee lekker zitten kletsen en koffie gedronken. Mijn vader belde al vroeg en tot onze grote opluchting heeft de beenmerg punctie geen Leukemie of ander soort kanker aangetoond en dus zijn we terug bij af maar wel blij.
Men gaat nu weer verder zoeken naar de oorzaak van zijn klachten en steeds ziek zijn.
Eind van de middag kwam tante Wil en vlak erna Moeke 2 want die kwam even iets brengen en ging dus ook meteen weer weg, maar ik heb wel geregeld dat ik haar ds spel mag lengen red de zeedieren lijkt me zo leuk om te spelen.
Ik kreeg voor mijn verjaardag 2 leuke bloemen bonnen , wist ik niet maar tegenwoordig zijn dit leuke kaartjes met mooie bloemen afbeeldingen erop erg leuk.
We hebben lekker zitten bij kletsen en Johannes kwam wat vroeger thuis en dat was fijn, we aten lekkere quiche.
Met zijn drietjes op de wii gespeeld om de beurt en tegen elkaar Mario Kart en Jetski racen.
Tante Wil had het snel door en werd in haar Grand Prix 4e dus knap werk van haar en ze had de grootste lol toen Johannes en ik tegen elkaar gingen racen kortom gezellig boel. Met een hapje en drankje de avond gezellig zitten spelen, lachen en kletsen en we gaan nu slapen het is inmiddels half 2 dus hoogste tijd.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een gezellige dag en goed nieuws van je vader. Hopelijk komt er snel duidelijkheid. Goed weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.