Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23sep/091

Scootmobiel gebruikers niet meer welkom in Openbare Bibliotheek Lelystad

Woensdag 23 September
Ik stond vroeg op en Johannes en ik hingen gezellig aan de telefoon tijdens de rit naar Amsterdam.
Daarna huisje gaan doen, boodschappen gedaan en de dieren verzorgd.
Begin van de middag naar Fysio therapie end at ging wel goed, vrijdag heb ik afgezegd en dan nu dus pas volgende week weer.
Ik heb wat opgenomen soaps zitten kijken en ben in mijn eentje lekker met Mario Kart bezig geweest en dat gaat steeds beter, het Spel dat ik van San en Maup hun bonnen kocht kwam binnen en heb ik nog niet gespeeld maar ligt klaar.
Ik erger me groen en geel aan de gemeente Lelystad nee ik erger meer groen en geel aan de directie van de Openbare Bibliotheek Lelystad, ik vind het allemaal zo belachelijk men heeft bedacht dat mensen met een scootmobiel niet langer welkom zijn in de Openbare Bibliotheek.
Onze banden maken de vloer vies en beschadigd deze, electrische rolstoelen mogen er wel in, ik denk dat die zelfreinigende banden hebben of kinderwagens nou ja maakt ook niet uit het is gewoon belachelijk, want nu moeten deze mensen uit hun scootmobiel in de hal overstappen naar duw rolstoel of een rollator pakken en dan pas mogen ze naar boven om naar de Bibliotheek te gaan.
Men denkt er niet bij na dat veel scoot mobiel gebruikers niet dat hele eind kunnen lopen met een rollator of zichzelf niet voort kunnen duwen en dan moet je dus vanaf nu met begeleiding naar de Bibliotheek of je laat de boeken thuis bezorgen dat schijnt ook te kunnen, vraag me bij de laatste optie af of we er dan een gratis geranium bij krijgen?????

Over de super mooie nieuwe bieb kan ik zelf dus weinig zeggen maar de kop in de krant Bibliotheek: ’Modern en onwijs veel ruimte’ vind ik knap storend, hoezo modern als je mensen met handicap niet langer naar binnen mogen .................. nou ja overal hoor je de mensen ervoer en inderdaad dit slaat nergens op en ik tel de dagen tot de nieuwe regels weer terug gedraaid zullen worden er rijden in Lelystad duizenden mensen in een scoot mobiel.
Na al die frustratie maar weer verder gegaan met eten maken en lekker samen met Johannes gegeten, tv gekeken en nog even Mario Kart gespeeld en nu gaan we naar bed.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, dit is echt te gek voor woorden :twisted:. Die directie zou eens met jou moeten ruilen, dan komen ze er wel achter hoe zwaar het is!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.