Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22sep/090

Verjaardag kan je best beginnen met tandarts heb ik ervaren

Dinsdag 22 September
Vanmorgen vroeg op en Johannes maakte me wakker met koffie in bed, heerlijk goed begin van een verjaardag.
Toen was het tijd voor de tandarts, ik had een doos echte truffels voor hem en zijn assistente meegenomen en toen verdoving kijken, foto maken en daarna het slechte nieuws de zenuw lag helemaal bloot nou ja is niet ander het werd dus een zenuwbehandeling en het ging perfect en heel goed ik was helemaal blij en trots toen ik naar buiten liep met 2 nieuwe afspraken, want een zenuwbehandeling gaat in drie keer.
Snel naar huis en nu was het tijd voor veel post, ik kreeg leuke kaarten en van San & Maup kreeg ik als verassing waardebonnen die ik meteen helemaal blij heb ingewisseld voor het laatste spel op mijn verlanglijstje Kawasaki Jet Ski -Metro 3D en ik ben daar zo blij mee, dus San & Maup ahrtelijk bedankt voor dit mooie kado!

Vele mensen hebben mij een kaart gestuurd hiervoor hartelijk bedankt, ook de mensen die mij emails stuurden en prive berichten stuurde via de diverse fora waar ik lid ben.
Twil, Ria&Herris, Monique, Pa&Yvonne, Dampsy, Jeanette, Pietje, Natasja, Elis&Camiel, Rien&Sandra, Ina hartelijk dank voor jullie telefoontje.
Dan hadden we natuurlijk ook nog de visite Moeders en Moeke 2 kwamen als eerste en dat was super gezellig, ik reeg een super bos bloemen zo groot en mooi dat we wel even zoet waren met een geschikte vaas, maar dat is gelukt en ik kreeg 2 grote zakken japanse zoutjes mijn snack verslaving heerlijk dank je wel.
We dronken koffie en aten wat taart en hebben lekker zitten kletsen over hun vakantie en van alles en nog wat.
Vandaag kwam tussendoor ook de badkamer kast nog even binnen dus die kunnen we binnenkort in elkaar gaan zetten.
Groot verdriet even toen we zagen dat de laatste Franjeteenhagedis ook is overleden, diep triest maar het is niet anders en die neem ik dus niet weer, geen idee wat er mis is met ze of was, maar dit was kort en dus meer verdriet dan echt plezier.
Hoort er ook wel bij als je zulke aparte dieren neemt denk ik dan maar als zeer schrale troost.
Toen het rustig werd hebben eten besteld en daar gin g de bel en wie was daar....Atteke ne ik was helemaal blij en verast had haar al hele tijd niet gezien en nu stond ze zomaar met grote bos zonnebloemen in mijn huiskamer, ze at gezellig mee en moest oen snel weer weg, ze had vergadering op werk.
Atteke bedankt voor dit leuke verrassing bezoek, echt top!
In de avond kwamen Moeders en Moeke 2 nog even langs en we hebben fles champagne laten knallen en ik liet hem echt hard knallen zonder veel te verspillen, we hebben getoost op alle goede nieuws van vandaag die ik kreeg en mijn verjaardag en tja de fles stond er pas 2 jaar maar dit was goede dag denk ik dan.
Ik ga niet elk nieuwtje hier beschrijven omdat het ook over anderen gaat en dat is niet aan mij om op te schrijven, maar het ging om meerdere nieuwtjes en mijn verjaardag en het was nog lekker ook.
Verder hebben we nog even op de Wii Mario Kart gespeeld met Moeders en Moeke2 en de beide dames deden het lang niet slecht moet ik even zeggen.
Verder doe ik niet veel aan mijn verjaardag, dus niet zoals vroeger heel huis vol visite, maar dit bevalt mij prima zo het was een goede dag en ik ben erg verwend en ben blij met alle lieve mensen om heen die aan mij dachten vandaag.
Zo nu gaan Johannes en ik nog even spelen met Mario Kart en dan ga ik lekker slapen en nagenieten met de oogjes dicht en op weg naar de 40!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.