Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21sep/090

Nieuwe wasmachine echt super!

Maandag 21 September
Vandaag weer op tijd op Johannes naar Amsterdam en ik gewoon thuis in afwachting van de nieuwe wasmachine.
Barbera een internet vriendin heeft een zware dag haar zoontje is jarig, hij wordt 8 jaar en haar opa wordt begraven, zo dubbel allemaal, heel veel sterkte Barbera.
Ik heb de dieren verzorgd, huisje gedaan en de buuf even geholpen die kwam met wat vragen en even gekletst met haar. Toen kwam de wasmachine en ik kreeg de schrik van mijn leven want die jongen gleed van een traptree en scheelde echt heel weinig of men lag met de nieuwe machine beneden aan de trap, pffffff gelukkig bleef de machine nu hangen op de rail van trap lift maar geloof me als die er niet was had ik bloedbad gehad hier.
Eerst even goed gekeken of de nieuwe wasmachine geen krassen en deuken had opgelopen dat was gelukkig zo en toen hebben ze hem aangesloten en de oude meegenomen.
Het is een super mooie machine echt waar en toen Johannes thuis kwam hebben we hem eerst even laten spoelen en toen de eerste was gedaan en op speciale stand en ja hoor 59 minuten later waren de tafelkleden schoon en droog, wowie heerlijk en hij is muisstil.
Verder uiteraard op het forum met prijsvragen bezig geweest en San belde nog even en dat von ik erg lief.
In de avond met Johannes naar de AH want tja moet moren wel taart zijn natuurlijk en ook toch maar gebak voor de tandarts.
Verder ook nog even lekker Mario Kart gespeeld met Johannes en we worden er steeds sneller en beter in, leuk spel.
Zo nu s het net voor 2400 uur en ik smeer hem naar bed en als ik wakker wordt ben ik 39 jaar.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.