Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19sep/090

Mario Kart voor de Wii

Zaterdag 19 September
Vandaag een klein beetje uitgeslapen niet veel want we moesten nieuwe voorbanden op de auto hebben.
Dit hebben we laten doen bij Profile en die jongens ken ik best wel goed dus was erg gezellig en met een half uurtje waren we al weer klaar.
Dank je Johannes echt superblij met MarioKart!  XXX
Ik beloof je de rest van de pakjes laat ik netjes dicht hoor tot volgend weekend dan vieren we mijn verjaardag pas en ik ben ook pas dinsdag jarig en ik tjeeminee ik wordt alweer 39 jaar!
De post bracht alvast mijn verjaardagscadeau, MarioKart voor de Wii met een wheel erbij en tja dan is wachten erg moeilijk dus we hebben lekker zitten spelen samen.

Ik vind dat wheel (stuurtje) maar niets ik speel liever met de afstandsbediening los en het is erg verslavend om te spelen en dus zijn we er steeds weer mee bezig geweest.
We zijn in de middag even naar Ranzijn gegaan en hebben daar gezellig rondgelopen en een mooi tafelkleed gekocht.
Verder gewoond e dieren verzorgd en tot onze stomme verbazing waren er 2 Franjeteenhagedissen overleden en waarom geen idee, ik weet wel dat ik er zwaar van baal, maar goed je doet er ook niets aan.
Ze hebben grote bak, goed eten, elke dag vers water, krijgen hun vitaminen en mineralen dus schiet mij maar lek.
San is vandaag thuisgekomen en kan nu heerlijk thuis gaan herstellen en aansterken, San kalm aan met alles en we zijn erg blij dat je weer bent waar je hoort te zijn.
Ik keek even in mijn agenda van komende week end acht mijn lieve hemel wie heeft deze week volgeboekt, nou ik zelf dus.......nou ja moet kunnen en we overleven hem wel hoor, zal alleen weinig tijd zijn voor prijsvragen maar dat is kwestie van prioriteiten stellen.
Morgen komen Moeders en Moeke 2 thuis uit Frankrijk ze zijn inmiddels al ergens in Noorden van Frankrijk dus nog wel wat kilometertjes te gaan voor ze, goede reis en een veilige thuiskomst.
In de avond naar Lieve Paul gekeken en die aflevering kon ik niet warderen en viel in slaap, keek erna naar Koefnoen die was leuk en toen Rayman is laat en dat was super vervolgen nog even karten en bedje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.