Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18sep/091

Familiedag bij Lianno

Vrijdag 18 September
Johannes werkte vandaag thuis en dus kwam ik pas om 9 uur van bed.
Ik begon rustig met koffie en toen meteen even de nieuwe was-droger bestellen en tjonge zeg maandag komt die al, maar ja de schakelaar wordt pas woensdag vervangen door de woningbouw dus vanaf dan kan ik weer wassen.
Ik heb kunnen regelen dat ze zowel de wasmachine als de droger meenemen, tenslotte koop ik beide apparaten in een dus geen probleem beide gaan mee terug.
San belde om ons een fijne dag te wensen lief hoor en nog 1 nachtje en dan mag ze lekker naar huis.
Ik deed wat in huis en verzorgde de dieren en maakte nog wat afspraken.doorgebeld en toen lekker wat op de pc zitten klungelen.
Zo rond kwart voor drie kwam Jeanette (Moeder van Lianno) ze kwam uit haar werk naar ons toe en rijdt met ons mee naar de familiedag van Lianno, met het openbaar vervoer red ze dat niet qua tijd.
We dronken snel kop koffie en vertrokken, Lianno was erg blij ons te zien en ze hadden een quiz voor de familie en kinderen, een aantal vragen en een zoek de verschillen en het was erg leuk om te doen.
We aten daarna heerlijk met zijn allen kipkerrie, rijst en verse sla en ijs toe was een heerlijke maaltijd en na het eten nam iedereen afscheid en alle kinderen stonden voor het raam te zwaaien en de ouders en familie liepen gezamenlijk naar de auto’s.

Van links naar rechts: Lianno , Jeanette, ik en Johannes vlak voor het eten.
Wij zijn toen naar huis gegaan nog wat zitten napraten met zijn allen en koffie erbij en toen ging Jeanette weer naar huis.
Ik kreeg nog een telefoontje van Monique en ik wens je heel veel sterkte meis en we denken aan jullie.
Bij de post zaten leuke dingen, ik heb prijzen die ik niet wilde of al had geruild en kreeg nu een I-buddy, een Wii spel Simanimals en ik had al Wario land en dus meteen even lekker spelen.
de i-buddy
De i-buddy sluit je aan op de pc en msn en als iemand dan iets tikt krijgt hij gekleurd hoofdje, zijn hartje wordt rood hij draait en beweegt en fladdert met zijn vleugels en het is super grappig ding echt waar.
Tot slot heb ik nu ook van de Moeder van Lianno netals van de Vader van Lianno toestemming om filmpjes op YouTube te zetten en voor wie er zin in heeft, kijk eens op ons YouTube kanaal, er zijn op dit moment 4 afspeellijsten met zijn filmpjes.
Zo nu ga ik even lekker op de bank mijn soap kijken en dan mijn bedje in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke foto en leuke filmpjes!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.