Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17sep/090

Wasmachine overleden

Donderdag 17 September
Vandaag heb ik heel veel gedaan, misschien wel teveel maar goed, ik voel me nu einde dag moe en goed dus geen probleem denk ik.
Ik heb beneden de boel gestoft, gezogen en gedweild, wc gedaan en dat terwijl ik gezellig luisterde naar de bekendste “kleuterklas” van Nederland oftewel de algemene beschouwingen 2009.
Verder de dieren verzorgd en bij de kleintjes de bakken schoongemaakt, was gevouwen en was aangezet en mijn mail gaan doen en toen ging er een stop uit de keuken zonder stroom en badkamer ook dus eerst naar boven gegaan schakelaar wasmachine uit gedaan naar beneden schakelaar van stoppen kast weer aan en door naar boven en daar de stroom er weer op gedaan want alles zag er verder droog en goed uit, maar nee tot 3 keer aan toe vloog de stop eruit.
Nou gelukkig hebben wij zon moderne stopen kast waar de stop een schakelaar is, maar goed dit was dus niet goed heb boven alles eruit gehaald en Johannes maar eens even gebeld van hoe doe ik dit, nou ik deed dus niets meer de was zit er nog in en ik zou alles maar laten tot Johannes thuis kwam.
Heb even met San gebeld en heel goed nieuws San gaat zaterdagavond naar huis, maar ze is er nog lang niet hoor ze is nog heel erg moe, zwak, pijn en heeft een weg van revalidatie en aansterken te gaan, maar de beste plek omdat te doen is thuis bij haar man en jongens.
Zo dat telefoontje maakte alles weer goed en ik ben toen door gegaan met huishouden vuilnis naar container gebracht, vaatwasser uitgeruimd en even naar mijn soap gekeken en toen kwam Johannes thuis.
Even eten besteld en zitten praten de tv aangedaan en uiteraard daarna de wasmachine, nou vergeet het maar dat ding is overleden, bijna 11 jaar oud dus tja kan gebeuren en nu het vervelende van alles want ook de schakelaar ging nog even stuk boven, dus daar maar de woningbouw over bellen morgen is huurhuis dus hun probleem denk ik.
Wij hebben water uit de machine gehaald, nood schakelaar gebruikt maar helaas de deur gaat niet open, nu zit de was er nog steeds in en het is al laat dus morgen sla ik de deur er wel uit met hamer of zo, maar hoe dan ook de was moet eruit.
Ondertussen maar eens gaan rondkijken naar wat we dan zouden willen, want tegenwoordig heb je hele mooie was- en droog combinaties en dat scheelt wel ruimte in onze kleine badkamer.
De keuze is snel gemaakt, we hebben gekozen voor een combi want tja de droger is inmiddels ook zon 8 jaar dus.....
HOOVER VHW964DP37S was-droogcombinatie.

Dus morgen gaan we deze bestellen en hopelijk is hij er dan volgende week, maar goed nu eerst maar eens slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.