Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16sep/090

Lantaarnpaal midden op het voetpad?

Woensdag 16 September
Vandaag gewoon de dagelijkse huishoudelijke zaken, dieren verzorgd en ik ben naar Fysio Fitness geweest, ging alweer beter dan de eerste keer na de tijdelijke stop.
San gaat iets beter, ze zal voorlopig nog lang niet de oude zijn, maar belangrijkste is dat ze eerst weer eens naar huis mag en dan kan ze pas echt herstellen, dat is toch het beste medicijn.
Monique gesproken en even bij gepraat, Monique sterkte met alles en ik duim voor je dinsdag.
Wilde even naar de winkels en dus op de scoot mobiel, maar nee he fietspad opgebroken en moeten we over voetpad, tja prima maar euh wat doet die lantaarnpaal midden in het voetpad, nu pas ik er niet op zuchtend omgekeerd en helemaal terug en dan langs de andere kant.
Ook hier allemaal omleidingen en opgebroken straten waar je met scoot mobiel niet doorheen komt dus toen maar dwars door het centrum en daar heb ik zon hekel aan met al die mensen, maar goed je moet wat uiteindelijk gelukt en snel terug naar huis, bah dat was geen lekker ritje zo.
Ik ben gewoon 30 minuten bezig geweest om bij de Hema te komen terwijl ik dat normaal in 10 minuten kan doen, ik vraag me af welke ambtenaar heeft besloten dat het handig is om een voetpad aan te leggen met middenin een lantaarnpaal ernaast is het lager met los zand, handig voor rolstoelers, kinderwagens en zo ongelofelijk maar hier in Lelystad is dat geloof ik normaal.
Johannes kwam thuis en samen lekker gegeten en toen heeft hij de nieuwe grotten in de Malawi Cicliden bak geplaatst die hadden we besteld, nu hebben ze meer verstop plekjes en dat is wel nodig want we hebben inmiddels weer jongen en deze hebben het overleefd en zullen groot gaan worden, de bak houdt zich mooi in stand verder want de meeste kleintje worden opgegeten door de rest.
Ik heb vandaag de hele dag tv aan gehad op de algemene beischouwingen en toen kwam Geert Wilders en de “clown” gaf zijn show en ik denk dat ik wel tien keer heen en weer gespoeld heb (handig digitale tv met recorder) en ja ik hoorde het goed, nou dat worden weer vele discussies denk ik, stiekem hoop ik dat vele mensen nu eens gaan inzien dat je beter niet op hem kan stemmen het zal je gebeuren zeg Geert Wilders premier van Nederland.
Ik kreeg nog een telefoontje van het tehuis waar Lianno verblijft op dit moment en die hebben aanstaande vrijdag familie dagje, omdat mijn broertje nu vaart en er dus niet is en Lianno zijn moeder ook niet kon gaan wij in hun plaats er heen en we hebben er erg veel zin in.
In de avond nog wat tv gekeken en zitten kletsen met Johannes en toen snel naar bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.