Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15sep/090

Prinsjesdag 2009

Dinsdag 15 September Prinsjesdag
Vandaag is het alweer de derde dinsdag in September en dan is het Prinsjesdag.
Ik stond mooi op tijd op, Johannes bracht de auto naar de garage voor de APK keuring en werd door de monteur terug gebracht.
Vandaag werken Johannes thuis en hij had het echt enorm druk geen eens tijd voor rustige lunch, maar goed hoort bij zijn werk, einde kwartaal komt eraan.
Er kwam veel pakketpost, ik had weer de voorraad besteld aan kattenbakvulling, brokken, vlees in zakjes en bodem spul voor de Gerbils, krekels, wasmotlarven, compost wormen voor compost bak kortom de bel bleef gaan, tegenwoordig heeft iedereen zijn eigen bezorg dienst dus probeer ik het zo te doen dat alles op 1 dag komt en dat lukte dus prima dit keer.
Ik verzorgde de dieren, deed wat in huisje en uiteraard druk in het prijsvragen forum bezig geweest.
Toen voor de tv gaan zitten voor de gouden koets rit en voor beschouwingen van Prinsjesdag, de troonrede geluisterd en wat van de nabeschouwingen gekeken.
Tja en wat zullen we nu eens zeggen over de troonrede.....niets denk ik, het is niet anders de riem wordt aangetrokken en tja de crisis wordt merkbaar en het Nederlandse volk moet de rekening van de topsalarissen nu betalen, krom maar het is niet anders en deze mensen strijken gewoon nog steeds achterlijke bonussen op en heel Nederland betaald er straks aan mee.
En alsof dit nog niet erg genoeg is betalen we ook mee aan de shit die America met zijn rare bank stelsel heeft veroorzaakt, maar goed dat is mijn mening en die maakt weinig uit het gaat om feiten en feit nu is dat er betaald moet worden en dus bezuinigd.
Mijn broertje gebeld of hij ons even naar de garage kon brengen en dat deed hij, bedankt broertje.
De auto si goedgekeurd, dat had ik ook wel verwacht alleen moeten er nog nieuwe voorbanden op maar dat doet de dealer niet dus naar de andere garage Profile FBA en daar de banden besteld, het was lang geleden dat ik daar was.
Ik ken de mannen allemaal daar Michel, Henk en Ben, Ben is mijn ex en dus meteen even hallo gezegd en alles gaat goed met hem en dat gun ik hem ook van harte, we worden gebeld als de aanvraag voor nieuwe banden is goedgekeurd door de leasemaatschappij, dat moet omdat zij de rekening krijgen.
Toen naar AH en vervolgens naar huis eten en tv kijken. Douchen en verder rustige avond.
Ik heb een leuke prijs gewonnen 2 kaartjes voor de theater voorstelling Spirit of Mexico en als het goed is gaan we daar in November heen, lijkt me erg mooie voorstelling.

Jarocho
Een fantastische dans- en muziekshow uit het Mexicaanse Veracruz. De plaats die dient als smeltkroes van Afro-Cuba, Indianen en Spanjaarden. De prachtige streek om Veracruz die bekend staat als ‘JAROCHO’.
De show is gemaakt door Richard O’ Neal, de voormalig regisseur van het vermaarde ‘Riverdance’. Een show vol dans & live muziek, waar ritme, passie en snelheid de pilaren vormen voor een wervelende voorstelling. Dit alles in prachtige kostuums en muziek in velerlei Mexicaanse stijlen.
De eerste voorstellingen van JAROCHO werden gegeven in 2002 op het Auditorio Nacional Festival. JAROCHO werd daar onderscheiden voor de ‘Best Live Performance’.
Na een geslaagde voorstelling in 2008 op het Internationaal Dans Festival te Innsbruck, is JAROCHO vastgelegd voor een tournee in Nederland en Belgie. Deze tournee is een primeur voor Europa, nadat eerder succesvol Amerika en Azië werden aangedaan.
De voorstellingen in Nederland en Belgie worden uitgevoerd door een 40-koppig gezelschap. Met de vele traditionele en specifieke elementen uit Mexico die in de voorstelling zijn verweven, is JAROCHO een zeer bijzondere voorstelling die gezien moet worden!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.