Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14sep/090

Lekker weer Fysio Fitness

Maandag 14 September
Vandaag weer half 8 op, rustig begonnen door met Johannes te bellen onderweg naar zijn werk.
Dieren verzorgd, huisje gedaan en gewoon dagelijkse zaken.
Ik heb Monique gebeld en even bij gepraat, sterkte Monique en handel met wijsheid en als je me nodig hebt weet je me te vinden.
Vandaag sinds een week of 5 weer begonnen met Fysio Fitness en dat beviel wel goed, het ging wel allemaal moeilijk maar dat komt vanzelf wel weer los, woensdag gaan we weer.
San gesproken en die had een slechte dag, moe, misselijk, spugen kortom slechte dag en ze sliep veel, dus hebben we maar heel even gebeld met elkaar.
Ik ben erg druk in het prijsvragen forum want als er wat crew wegvalt moet je dat wel opvangen en dus iets meer tijd achter de pc tot iedereen er weer is en ach ik vind het ook wel weer erg leuk om te doen.
Moest de tandarts nog bellen en die had woensdag tijd, maar ik niet en zeker niet zo laat op de dag, dan ben ik al helemaal geflipt als ik eindelijk mag, de angstig is nog net zo groot als toen ik kind was ik lijk maar niet volwassen te worden als het om de tandarts gaat.
Goed ik vroeg om een afspraak volgende week even tijd om te berusten dat er weer geboord moet worden en dan kan Johannes thuiswerken en met mij mee, handig voor vervoer en zeker fijn als je echt zo bang bent als ik ben.
Tuurlijk kon dat en ze had een super mooi plekje vroeg in de ochtend op dinsdag 22 September, ha ha mijn verjaardag, maar goed de assistente zei al dat doen we maar niet en ik zei dat doen we maar wel, maar ik neem geen taart mee hor dat is slecht voor zijn gebit.
Kortom dinsdagmorgen op mijn 39e verjaardag begin ik met de tandarts en wie weet ben ik die keer dan wel volwassen in gedrag..........
Mij nichtje Nienke belde en dat was erg gezellig en we hebben nu eindelijk afgesproken dus binnenkort reis ik af naar Utrecht voor koffie, ik heb er zin in.
In de avond nog wat tv gekeken, zitten kletsen met Johannes en dan is een dag zo weer om.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.