Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13sep/090

Bent U Moontje?

Zondag 13 September
Het is weer zondag en we begonnen dus weer met lekker uitslapen tot half 11, heerlijk met de katten lang blijven liggen dat is echt genieten.
We zijn in het begin van middag in de auto gestapt en naar Leiden gereden, onderweg lekker een broodje van het tankstation en een flesje drinken.
We zijn naar San gegaan, die ligt in het ziekenhuis en knapt langzaam op en ik had haar alweer aan de telefoon gehad, maar geloof me zien is zoveel beter.
San ligt op een kamer alleen met een echt leuk Derek sfeertje allemaal spullen van de Derek fanclub echt zo gaaf om te zien, een muur vol kaarten en daartussen lag een lachende San.
San zag er goed uit en we hebben haar verwend met een heerlijk Dove Silk pakket, zodat zodra ze weer kan en mag douchen ze zichzelf lekker kan verwennen.
We hebben ook een grote zak snoep aan haar gegeven en ik kreeg van haar een Wii spel, echt super San dank je wel!
We hebben zon 1,5 uur lekker zitten kletsen, gelachen en gewoon genoten van elkaar en toen zijn we weg gegaan, San kreeg in de avond meer bezoek en bezoek is altijd superleuk maar ook erg vermoeiend dus maakten we het gewoon niet te lang.
Toen we naar beneden gingen met de lift kwam er een man achter me staand en die duwde mij met rolstoel en al klem tegen de muur pas toen mijn voet echt klem zat gaf ik een gil en duwde terug, stom gedoe dat sommige mensen gewoon niet nadenken neem dan een andere lift er zijn er nota bene 4 dus waarom zo idioot doen, nou goed gebeurt met een zere voet uit de lift en hoor ik opeens iemand zeggen meneer mag ik jullie iets vragen en ik dacht nog nee, maar toen klonk er bent u niet Moontje en dus keek ik op en meteen wist ik wie het was en dat terwijl ik ze eigenlijk helemaal niet ken.
Meteen kon ik weer lachen en gaf netjes een hand en zei U zoon lijkt sprekend op U, het was namelijk de schoonmoeder van San, moeder van Maurice, zijn vader kwam er ook even gezellig bij staan.
San der schoonmoeder heeft laatst een foto van mij gezien op San der Hyves en wist dat wij zouden komen en herkende me dus direct, leuk echt leuk vind ik.
We kletsten heel even en toen gingen zij San verassen met een extra bezoekje en wij vertrokken weer naar Lelystad.
Thuis gekomen, eten gemaakt en nagenoten van de middag bij San tv gekeken en lekker een douche genomen en nu is het tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.