Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12sep/090

Gezellig winkelen met Elis & Camiel in Hilversum

Zaterdag 12 September
Op tijd opgestaan en samen met koffie eerst rustig de dag begonnen.
Dieren verzorgd en zoals ik op 7 September schreef dat er opeens een baby van de VuurSkinken werd vermist, is die spontaan weer boven water gekomen.
Toen ik afgelopen donderdag de kleintjes ging verzorgen heb ik eerst een stuk van de achterwand verwijderd, omdat ik dacht dat de vermiste baby daar ingekropen zou zijn maar helaas.
Vrijdag was er nog steeds maar 1 kleintje na controle van de hele bak en zaterdag morgen ga ik ze water geven en tot mijn stomme verbazing zitten er twee baby VuurSkinken naast elkaar, helemaal blij echt waar.
Ik kon me ook al niet voorstellen dat die ontsnapt was of overleden zonder iets terug te vinden, dus al heb ik geen idee waar die nou zat, hij is terug!
We zijn naar Hilversum gegaan en hebben daar Elis en Camiel opgepikt, omdat zij in een flat wonen zijn we niet bij hun op de koffie gegaan maar in het centrum, ik kon dit keer niet de trappen op helaas.
Dus naar het centrum en naast de kerk op een terrasje gezellig samen aan de koffie met Worteltjestaart, we hadden wat te vieren met elkaar wij zijn net 3 jaar getrouwd en zij waren vandaag 8 jaar samen!
Dus gezellig op het terrasje gezeten en toen nog paar winkels bezocht en toen naar de Rifwachter gegaan.
Dit was de reden dat we afspraken, de Rifwachter is een grote aquarium winkel voor zowel zoet als zout water, veel keuze niet echt goedkoop maar wel erg netjes, alleen is de winkel erg donker.
Johannes en ik kochten 10 Goudbarbelen, 10 vijfstreepbarbelen en 3 mooie knalgele Malawi Ciclieden, nu zijn de bakken weer helemaal vol leven en erg mooi alleen nog wat doen aan de planten.
Elis kocht een algeneter, mannelijke gup en een mooie slak, zij is ook gek op vissen en heeft een mooie bak thuis staan.
Toen reden we terug naar hun huis Camiel moest werken in de middag en wij moesten de vissen naar huis gaan brengen en dus hun thuis afgezet en doorgereden naar Lelystad.
Het was gezellig Elis en Camiel en de volgende keer weer in Lelystad met een gezellig maaltijd ofzo.......
Thuisgekomen eerst de vissen in de bakken gedaan na wat wennen aan temperatuur los gelaten en geweldig zoveel nieuwe visjes.
Daarna zijn we nog even naar de Intratuin gegaan en hebben we daar nog 6 netbotia´s en 5 gouddanio´s meegenomen en wat nieuwe planten, Johannes heeft die meteen erin gezet en de grote bak is nu weer bijna zoals we hem graag zien, er is nog een nieuwe Javavaarn grote plant besteld en dan si de bak weer totaal opgeknapt en mooi.
We hebben heel de avond genoten van de vissen echt zo leuk weer al dat jonge leven erbij ondertussen tv gekeken en zitten kletsen.
Op weg van Hilversum naar huis kwam er een sms van Monique en daar was ik even helemaal onderstboven van, ik kan en wil er niet verder op ingaan, ik heb Monique gebeld toen we thuis waren en dat gaf wel meer duidelijkheid, maar Monique denk aan jezelf en de kids en veel sterkte en we denken aan jullie.
San heb ik vandaag alleen even via sms gesproken, maar dat geeft niet want ik ga er morgen heen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.