Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11sep/091

Een leuk extratje

Vrijdag 11 September
Vanmorgen wederom vroeg op, ik moest om 9 uur bij de Gemeente Lelystad zijn voor een gesprek met iemand van de klachtencommissie, ivm PGB ellende.
Johannes werkte thuis omdat hij mee ging naar het gesprek, het was een goed gesprek, we krijgen er een verslag van en of er wat zal veranderen geen idee, zodra de inhoudelijke ellende door de advocaat is opgelost ben ik klaar met de Gemeente Lelystad en ook al wil men misschien mij nu wel weer PGB gaan geven, nu wil ik het niet meer, mijn eigen bijdrage is enorm hoog en dus kan ik het net zo goed zelf betalen dat scheelt me hoop stress en papierwerk, dus vandaar.
De Inhoudelijke strijd met advocaat is bijna klaar we wachten nu op de definitieve uitslag en tja daar heeft men weer 4-6 weken voor dus we zullen het wel zien.
Thuis gekomen meteen tandarts gebeld, die was er neit dus bellen we maandag wel, ik heb geen last van de verloren vulling en echt geen behoefte aan inval tandarts.
Toen ben ik huisje, beestje gaan verzorgen en kwam er een sms van San of ik haar kon bellen en dat heb ik uiteraard meteen gedaan, was erg fijn haar te spreken en het gaat met kleine stapjes vooruit, zondag ga ik bij haar op bezoek.
San ik kijk er naar uit je weer te zien voor nu heel veel sterkte jij en Maup.
Na de lunch ben ik wat tv gaan kijken, niet slim want ik was niet erg lekker geen idee hoe of wat voelde me gewoon niet goed en viel weer eens in slaap, werd wakker heel de middag al over pffff
Na wat koffie eten gaan koken en samen lekker gegeten, toen ik naar mijn bankrekening keek dacht ik even klopt iets niet, maar het klopt wel want jawel alle chronisch zieken/gehandicapten hebben een tegemoetkoming gekregen in de ziektekosten, uiteraard wist ik dat dat eraan zat te komen, maar ik heb nooit gedacht dat het om 350 euro zou gaan, ben er wel erg blij mee.
Zoiets aantreffen op je rekening is altijd erg leuk n maakt je verloren middag meteen weer goed.
In de avond tv gekeken en u is het eignelijk bedtijd, maar ik ga nog even inbed kijken naar de documentaire over 9/11.Vandaag is het precies 8 jaar geleden dat America in 102 minuten werd veranderd, 2 vliegtuigen in The Twin Towers, alles gelijk met de grond, veel verdriet, angst, ravage en de gevolgen zijn nog elke dag voelbaar.
America is niet mijn favoriete land, zeker niet qua politiek, maar dat kan nog veranderen met B. Obama, maar ze hebben veel dingen gedaan die ik echt afkeur, fouten gemaakt, de wereld gemanipuleerd en dit had nooit mogen gebeuren.
Ik keur uiteraard hele aanslag totaal af, elke aanslag keur ik af, maar ik heb ook mijn twijfels over de volledige toedracht van 9/11 en ik weet dat vele met mij die hebben, maar neemt niet weg dat de slachtoffers hun nabestaande moeten leven met veel gemis en dat terwijl ze er zelf niets tegen konden doen.
Ik hoop dat ooit de echte waarheid boven tafel komt en zij die verantwoordelijk waren/zijn direct of indirect zullen krijgen wat hun toekomt.
Voor alle nabestaande heel veel sterkte en laten we met zijn allen hopen dat de dierbare die nu gemist moeten worden, niet voor niets zijn gestorven en de Wereld er iets van heeft geleerd, Leven en laten leven....respect voor elkander!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Doe San de groetjes van me!!!! 😛 en sterkte met je kies, hopelijk gaat het niet alsnog zeer doen 😕


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.