Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9sep/090

Fijne dag gehad

Woensdag 9 September
Vanmorgen stond ik weer eens heel vroeg op 7 uur, want ik wilde eerst koffie drinken met Johannes omdat we 3 jaar getrouwd zijn.
Toen hij wegging hebben we uiteraard lekker aan de telefoon gekletst tot hij op zijn werk was.
Ik verzorgde de dieren en deed het huisje, Smockey was niet erg lekker wilde niet eten en gedraagt zich anders, hopelijk voelt hij zich snel weer lekker.
Ik kreeg van mijn vader en Yvon een leuke kaart voor onze trouwdag, ook een kaart van Moeders en Moeke 2, smsjes van diverse mensen, mailtjes en kortom het is erg leuk.
Mijn broertje belde en is nu proefwerken bij zijn misschien nieuwe baas en kon dus neit op de koffie komen, succes broer ik hoop dat dit is wat je zoekt.
Twil belde gezellig ivm onze trouwdag en we hebben meteen afgesproken voor een logeernachtje ivm verjaardag later deze maand.
Iedereen bedankt voor jullie reacties, felicitaties we waarderen dat heel erg.
Monique belde met zeer goed nieuws over San ze mag langzaam licht verteerbaar eten gaan eten, koorts is er nog, pijn ook maar er is wat vooruitgang, bloedwaarden nier zijn zo mooi nu voor haar en dat is super en daar zijn we erg dankbaar voor.
In de middag heb ik lekker zitten lezen en tv gekeken, toen Johannes vroeg thuis kwam had hij echt een super boeket zonnebloemmen bij zich zo mooi!!!!

Bedankt lieverd!
We hebben toen lekker met zijn tweetjes uitgebreid zitten gourmetten met glaasje wijn en dat was erg gezellig en lekker.
Vervolgens samen naar de documentaire over 9-11 gekeken, zitten kletsen en nu naar bedje.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.