Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8sep/090

Gewoon een dinsdag

Dinsdag 8 September
Vandaag stond ik ff 8 uur op, niet goed geslapen maar dat is nu wel oud nieuws voor me, kwestie van gewoon opstaan en beginnen en in de loop van de eerste uren loopt het lijf vanzelf warm.
Eerst gezellig met Johannes zitten bellen die stond weer eens in een giga file...helaas is zo zonde van je tijd maar ja hoort erbij als je in de Randstad werkt.
Toen hij op zijn werk was ben ik de dieren gaan verzorgen, huisje doen en tjee wat mis ik Sjoerd toch als hier niet is, normaal doe ik alles in de dagen tussen Sjoerd zijn werkuren hier maar helemaal alles oden valt soms toch tegen, maar ik doe het wel en als ik dan weer klaar ben, ben ik super tevreden met mezelf.
Ik heb met Monique gebeld die is wat verkouden, beterschap ermee.
San is nog zo goed als het hetzelfde, maar ze mag nu wel wat waterijs hebben, maar eten is er nog neit bij verder, veel pijn en verhoging en erg moe.
We blijven hopen en aan haar denken, ik kreeg een sms van haar en ze was zo blij met de te grote bos bloemen van ons en Monique en haar gezin, we deden het samen dit keer.
Hopelijk stralen de bloemen veel, geuren ze goed dat geeft een lief mens als San vast iets extra moed.
Ik ben bezig geweest in mijn forum en tot mijn grote ergenis zijn de eerste prijsvragen voor Sinterklaas en Kerst al online, men klaagt al over pepernoten in de winkel nou ik geloof dat de zomer stopt in week 35 en dan hoppa de pepernoten, kerst en voor het gemak vergeten we maar even dat er nog een kwartaal herfst is in onze kalender.
En als we dan eindelijk in de buurt van de Sint gaan komen, die trouwens al op 14 November voet in ons land zal zetten in Spijkenisse dan zijn de winkels al bezig met kerst en oud&nieuw, want tja geld moet rollen en alles voor de omzet en commercie.....
Wat de Nederlandse bevolking vindt maakt niet veel uit, want zodra de spullen in de schappen liggen wordt men toch verleid, nou de prijsvragen staan in ons forum, maar ik doe er niet aan mee en pepernoten komen hier niet in huis voor 15 November.
Maar goed hieraan doen we niets en ik vrees dat we naar een tijd gaan waar men al september kerstkransjes verkoopt en de Sinterklaas niet meer in de winkel komt!
In de middag heb ik lekker wat tv zitten kijken en rustig aan gedaan voelde me zelf neit zo erg lekker en had nog wat telefoontjes gedaan.
Zo de dag zit erop en ik ga lekker mijn bed in en tot slot een afbeelding van het mooie boeket voor San met de toepasselijke naam Zonnebloemboeket Van Gogh

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.