Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7sep/090

Maurice en San in gedachte bij jullie!

Maandag 7 September
Het begin van de week en dus op tijd op Johannes ging naar Amsterdam en onderweg gezellig met hem gebeld.
Ik Begon met prijsvragen gevolgd door huis houdelijk werk en heb boven gezogen, beneden gezogen, gestoft en gedweild.
Vol verbazing begrijp ik nog steeds niet wat er met een van de twee baby VuurSkinken is gebeurt, zaterdagavond zaten ze samen in de bak bij het voeren en water geven en zondagavond konden we hem dus niet meer vinden, hele bak leeg ook bodembedekking en nergens te vinden.
Hij kan niet ontsnapt zijn, bak is dicht rondom, misschien overleden maar waar is dan het levenloze diertje van nog geen 3 cm? Kortom de kluts kwijt echt waar snap der niets van, vandaag nogmaals de bodem helemaal uit gezeefd maar geen VuurSkinkje, hopelijk lost het raadsel zich vandaag nog op als ik ze vanavond weer ga verzorgen.
San stuurde sms dat het niet zo lekker gaat veel pijn, heel erg moe en ze heeft een infectie en koorts, ik voel me zo machteloos ik kan niets voor haar doen en ze heeft het heel erg zwaar.
Samen met Monique hebben we bloemen uitgezocht en die krijgt ze morgen bezorgd, zonnebloemen met rozen fleurig geel en hopelijk geeft het haar kracht om door te vechten.
Monique belde en lei weten dat San echt heel zwaar heeft en beide maken we ons zorgen het enige wat we kunnen doen is haar laten vechten en met rust laten, voor haar duimen, bidden en hopen.
Het is voor haar zwaar en mijn hart doet letterlijk pijn als ik aan haar man Maurice denk, wat moet die wel neit voelen, hoe machteloos ben je als je vrouw zo vecht en zoveel pijn heeft.
Maurice en San we denken aan jullie, kaarsje brandt en we zijn er op alle mogelijke manieren en hopen dat onze positieve gedachte in energie bij jullie komen, heel veel sterkte!
In de middag heb ik naar een groot aantal afleveringen van Touched by an angel gekeken een van mijn meest favoriete series........en het zijn mooie afleveringen.
Johannes kwam thuis en we aten heerlijke salade van komkommer, tomaat, ui, paprika en fetta jummie gezond licht en lekker.
Na het eten samen nog wat zitten kletsen, tv gekeken en nu si het bijna tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.