Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5sep/090

Rust …….rustig aan

Zaterdag 5 September
Vandaag zouden we eigenlijk gezellig naar Elis en Camiel om na een lekkere bak koffie samen te gaan winkelen in Hilversum, om precies te zijn we zouden naar een hele grote aquarium winkel gaan.
Maar goed zouden is een woord wat al aangeeft dat het niet is gedaan, Johannes was vrijdag al niet zo lekker en vandaag dus nog neit hij voelde zich een beetje als vaatdoek, dus rust en we hebben moeten afzeggen.
We zijn heel even snel naar de AH geweest en verder lekker niets gedaan thuis voor de buis en bij de pc, het werd dus een rustdag.
Monique belde me de situatie van San door en ik moet zeggen dat ze wel iets beter is maar iets is hele klein maar elk ietsje is al een begin op naar  beter en groter.
San en Maup hou vol en komt echt een dag aan dat het bij jullie ook beter zou dienen te gaan, minder pijn, minder moe en een moment dat jullie gewoon San en Maup kunnen zijn zoals andere dat elke dag al zijn.
Monique bedankt dat je me steeds belt en van alles op de hoogte houdt, dat wordt heel erg gewaardeerd.
Mijn maatje Jan kwam op msn en we hebben even zitten bij kletsen, het is zo jammer dat Jan zo ver weg woont anders zouden we echt veel vaker bij elkaar zitten denk ik zo, maar goed dat lukt dus niet, maar ik hoop je snel weer eens te zien Jan met je familie.
Ik heb wat in het forum gedaan en ben druk geweest met mijn web-log, het web-log heeft nieuwe look gekregen en daardoor waren er berichten niet netjes meer in de eerste jaren.
Als je ziet dat het log al begon in 2004 tja daar kom je niet vaak meer, maar goed nu heb ik alle berichten weer netjes in een stijl gemaakt en dat was wel een hele klus maar vooral leuk om te doen, want je leest meteen alles even terug van de afgelopen 5,5 jaar.
We gaan zo naar bed lekker op tijd, zoveel mogelijk rust en wie weet voelt Johannes zich morgen weer stuk beter.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.