Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4sep/090

Woonkamer veranderd.

Vrijdag 4 Augustus
Johannes werkte gezellig thuis, dan kan ik altijd wel even blijven liggen, meestal komt Sjoerd eigenlijk en dan ben ik wel al altijd om 8 uur beneden, maar nu dus pas tegen 9 uur uit mijn bed gekomen en ik heb vannacht eindelijk goed geslapen, heerlijk.
Ik deed wat in het huisje, verzorgde de dieren en ging lekker aan de slag met prijsvragen.
Monique belde gezellig en gaf me de update over San en daar ben ik erg blij mee, zo ben ik toch helemaal op de hoogte van hoe en wat.
De dag leek wel herfst hier echt harde wind, regen en gewoon raar weer, maar goed is nu ook september dus dan mag het weer zo gaan doen.
Ben even bij de buren langs geweest twee tellen spullen brengen en snel een babbeltje gemaakt.
De dag vloog om en eind van de middag belde ik mijn broertje even of hij in de avond Johannes en mij wilde helpen met wat til en sleepwerk en dat wilde hij dus toen wij net klaar waren met eten kwam hij al.
Eerst gezellig aan de koffie, Johannes voelde zich niet erg lekker dus alle hulp was echt wel welkom.
De 2 tijdelijke terraria gaan eindelijk wee naar boven, ze bleven staan omdat we er steeds dieren in hadden zitten, maar nu si alles op zijn plek de Luipaardgekko’s zijn helemaal de oude en terug bij de groep, de mannetjes Vuur Skink toch naar de winkel en de Franjeteenhagedissen nu dus onder in de stelling.
Dus nu alleen nog de stelling, 2 terraria op mijn bureau en tot slot nog 3 aquaria in huiskamer en kweek bak op aanrecht.
Hoe dan ook het blijft een dierentuin hier in ons mooie huisje.
Ze hebben de terraria naar boven gebracht en opgeslagen, vervolgens de krabpaal verplaatst die eerst naast de bank stond en die staat dus nu voor het raam waar de teraria eerst stonden.
We zijn er weer erg blij mee met deze wijziging, nu ziet de kamer er erg ruim uit, heerlijk gewoon.
Aan de kant van het raam is nu de kattenafdeling mand met hun speeltjes naast mijn stoel, mandje aan de kachel, de krappaal, weer een mandje en een vensterbank kussen en tot slot een rieten mand, echt alles voor de katten hier.
Nou hier een foto om het wat duidelijker te maken......Gizmo en achter hem Kuifje onder tafel

Broertje dronk nog even gezellig koffie en ging toen naar huis, moest eerst buren nog geven vragen of de bus weg kon, want hij kon er neit uit met de auto.
Broertje bedankt voor je hulp met de kleine wijziging van onze woonkamer.
Ik kreeg een sms van San en was er heel blij mee, echt waar ze heeft het zwaar en toch stuurt ze dan heel lief een sms.
Ik had haar man Maurice een bos bloemen gestuurd als sturen, want het is voor San heel zwaar, maar Maurice maakt het ook altijd met haar mee en aan de zijlijn staan is vaak nog veel zwaarder dan men denkt, dus ik dacht ik stuur hem een mooie bos bloemen en daar waren ze blij mee.
San doe heel rustig aan en denk aan jezelf en hopelijk is er nu een klein wondertje geschiedt en zal jullie leven nu een beetje makkelijker gaan zonder al die ziekenhuis opnames, de pijn en de zware vermoeidheid.
Johannes keek nog wat tv, bewijs zie je op de foto LOL en ik deed wat op de pc en nu gaan we douchen en bed in ....weekend!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.