Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3sep/090

Franjeteenhagedissen naar de stelling verhuisd.

Donderdag 3 Augustus
Vandaag kwam ik weer op redelijke tijd uit bed, was niet erg lekker last van buik en diarree.
San gaat redelijk gezien de omstandigheden, ze heeft veel pijn en is erg moe het zal wel een paar dagen duren voor ik wat van haar hoor en das goed ze moet nu echt heel veel rust hebben na deze zware ingreep.
Mijn vader belde zijn beenmerg punctie was erg pijnlijk en ze hebben geen beenmerg weg kunnen halen maar wel een stukje bot en daar kunnen ze ook de testen op doen, want opnieuw prikken wilde ze niet is erg pijnlijk namelijk en nu afwachten op de resultaten.
Ik heb wat in huisje gedaan en de dieren verzorgd, ben wel lekker bezig gebleven.
Monique uiteraard nog lekker mee zitten bellen en dat was een goed en fijn gesprek.
Broertje kwam nog even langs, hij belde dat hij verse tubifex voorde vissen ging halen en vroeg of ik ook nog nodig had en nam het voor me mee, we dronken meteen even kop koffie en toen ging hij weer weg.
Johannes kwam thuis en we zijn na een kop koffie even een mannetje van de VuurSkinken naar de reptiel winkel gebracht want 2 in een bak is oorlog, nu krijgt hij een goed ander huisje.
De kleintjes van de Skinken en Luipaard gekko groeien goed en beginnen al goed te eten, ze zijn erg lief om te zien.
Thuis gekomen eerst wat gegeten en toen de bakken omgedraaid, de 2 terraria van de jongen die tijdelijk in de huiskamer stonden gaan naar boven en de Franjeteenhagedissen zitten nu in de stelling onderin naast de VuurSkinken.
Nog wat tv en zitten kletsen en nu bedje in hoogste tijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.