Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2sep/090

San der operatie is goed gegaan!

Woensdag 2 September
Ik was al vroeg op vergeleken met de afgelopen dagen, 7 uur ging ik naar beneden, ik heb slecht geslapen.
Vandaag is een moeilijke dag voor mij en iedereen die San kent en mag, San zou om 8 uur de OK in gaan en ik stak hier dus om 8 uur precies de kaars aan en toen begon een erg lange dag.....de tijd leek niet om te willen gaan.
Monique en ik belde met elkaar en beide telde de uurtjes af want als je moet wachten is 4-6 uur echt een lange tijd.
Tijdens het wachten deed ik de dieren, verschoonde de bakken met levend voer, maakte een lekker salade voor het avond eten en deed de beneden boel stofzuigen, stoffen en dweilen en nog was het pas lunch tijd.
Om ff drie uur belde Monique met het geode nieuws operatie geslaagd, maar San heeft geen nieuwe stoma gekregen zoals gepland, maar ze hebben hem verplaatst en nu is het afwachten hoe San zich gaat voelen en of ze werkelijk goed zal herstellen en haar situatie hierdoor verbeterd.
Maup en San heel veel sterkte voor de komende tijd en we zijn in gedachte bij jullie!
Ondertussen gebeurde er ook iets heel leuks want we hebben 2 jonge VuurSkinken, de eitjes waren dus echt goed en nu rennen er 2 kleine Skinkjes door de bak echt zo mooi.
Ik kan daar echt van genieten zulke kleine beestjes, zo mooi getekend en klaar om snel groot te worden.
In de avond samen met Johannes gegeten, tv gekeken en zitten kletsen verder nog wat gerommeld en ik ga zo naar bed want ben erg moe van alles.
Mijn vader heeft morgen een beenemerg punctie, niet een prettig onderzoek, sterkte en hopelijk snel de uitslag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.