Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1sep/090

Licht & Kracht voor San & Maup!

Dinsdag 1 September
Ook vandaag was ik niet vroeg op, de nachten zijn werkelijk irritant en dus de morgen in bed, ik stond rond half 10 een keer op.
Ben rustig de dag begonnen met koffie en de dieren verzorgd toen rustig aan het huisje begonnen, gezien Sjoerd nu afwezig is moet ik even iets meer doen en dat verdeel ik danmaar over alle dagen.
Vandaag de was vouwen en opbergen en boven de badkamer, stofzuigen en dweilen en de boven staande kattenbak.
Moeders en Moeke 2 lieten via sms wetend at ze ter plekke zijn in Frankrijk en dat alles goed gaat.
Yvon belde mijn vader mag naar huis vandaag, donderdag gaan ze een beenmerg punctie doen en daarvoor moet hij dus dan terug komen.
De dag verder rustig mijn ding gedaan, broertje kwam even langs om wat te laten in scannen en we dronken even koffie.
Johannes had nog wat werk te doen en ik heb tv gekeken en in de avond trof ik eindelijk weer 2 jonkies aan, de eitjes deden er lang over maar er zijn twee een gezonde luipaardgekko’s uitgekropen.
Vandaag gebeld met Monique en lekker zitten kletsen voer van alles en nog wat, ook San belde me en dat was een heel ander gesprek want San gaat vanavond, nu dus weer naar ziekenhuis en zal morgen een hele zware operatie moeten ondergaan.
Wat is zwaar hoor ik mensen nu denken nou dit is zwaar een operatie waar alles vanaf zal hangen en die gewoon 4-6 uur kan gaan duren, dat is zwaar vooral voor de man van San en al de mensen die haar zo lief hebben....het zullen voor iedereen die San kent hele lange uren gaan worden.
Uiteraard is het voor San het zwaarste zij zal het ondergaan en zij zal de pijn moeten trotseren na afloop en ik weet dat ze sterk is, maar ik hoop van ganser harte dat de pijn echt zal meevallen en dat herstel goed zal verlopen.
San is heel positief en ik doe daarin mee, zij gaat ervoor en ik ben er voor haar op wat voor manier dan ook en morgen zal ik om 8 uur een kaars aansteken en die laat ik branden tot ik hoor dat ze uit de OK is.

Lieve San en Maup heel veel sterkte morgen en wij zijn uiteraard in gedachte bij jullie en hopen van harte dat alles voorspoedig gaat en dat deze zware ingreep een keerpunt zal gaan worden in jullie leven.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.