Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31aug/090

Echte maandag geloof ik

Maandag 31 Augustus
Zo vandaag heb ik langer op bed gelegen, ik kon vannacht de slaap niet vatten en lag halve nacht wakker te wezen.
Toen ik opstond was Johannes allang weg en op zijn werk aan de koffie, hij belt altijd even tijdens de pauzes en dat is fijn en zo blijven we goed op de hoogte van elkaar.
Ik heb eerst de beesten verzorgd, toen wat aan huisje gedaan en de advocaat belde ivm WMO/PGB gedoe met gemeente en het ziet er goed uit voor mij, het lijkt erop dat ik ga winnen, maar eerst zien dan geloven.
Op 11 september wordt ik gehoord ivm klacht van hoe de gemeente hier omgaat met zijn inwoners en geloof me als ik zeg dat het nieterg positief zal uitvallen voor de Gemeente.
In de middag naar centrum gegaan koffie gedronken met mijn broertje en hele serieuze gesprekken gevoerd en in een van de gesprekken hem toestemming gevraagd om een paar simpele filmpjes op ons log te mogen zetten en dat mocht dus bij deze staan er twee leuke op, misschien volgen er nog meer in de toekomst.
Vervolgens zijn we samen naar ziekenhuis gegaan ik ging naar mijn vader en hij naar een hele goede vriendin die erin ligt.
Mijn vader zag er iets fitter uit en kon gelukkig weer wat eten en drinken, zijn kleur is nog steeds gelig dus dat is niet goed, maar ja de testresultaten zijn er nog niet en het is afwachten hoe nu weer verder.
Na bezoek snel boodschap gedaan en toen naar huis eten koken en samen met Johannes lekker gegeten, tv gekeken en zitten kletsen.
Twil belde nog even gezellig en dus lekker zitten kletsen met zijn drietjes, dat kan nu met onze telefoons dus dat was erg leuk en gezellig.
Johannes moest nog even iets aan aquarium doen en dan nu bedtijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.