Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30aug/091

Lianno op bezoek!

Zondag 30 Augustus
De wekker ging om even 7 uur en we stonden op, rustig beginnen en kop koffie en ontbijt.
Vervolgens in de auto gestapt, tanken en op weg naar Zeist, Lianno ophalen.
We waren mooi op tijd en Johannes heeft zijn kamer even bekeken ik kon neit met de trap naar boven dus bleef beneden, we dronken met de leiding wat koffie en zijn toen naar huis gegaan met Lianno.
Lianno vermaakte zich met de Nintendo DS en vertelde ondertussen over van alles en nog wat en een kleine 45 minuten later waren we weer thuis.
Lianno kreeg de prijs die we voor hem wonnen het Cars pakket met daarin badlaken en discman en hij was superblij ermee, ook ha dik nog een cd gewonnen van Jochem van Gelder en ik kende die niet dus gaf hem die om te luisteren en dat was schot in de roos.
Vooral het eerste nummer Ranja...o kennen jullie het niet nou klik hieronder op het filmpje en luister er maar eens naar.....

Lianno heeft het nummer heel de dag geluisterd geloof ik via discman, gewoon in onze cd speler en ondertussen tekende hij een mooie tekening, hielp Johannes in de tuin, aten gezellig lunch, speelde op de Wii, hielp Johannes alle dieren eten te geven en kortom het was een heelrijk dagje samen met Lianno en Jochem.
Rond 4 uur moesten we weer op weg om hem terug te brengen en de dag was echt zo om en we hebben heel erg genoten, we waren mooi op tijd en kletsten heel even na en zijn toen weggegaan en zij gingen gezellig eten.
Wij kletsten lekker na in de auto op weg naar huis en thuis gekomen wat gegeten en toen rustig voor de buis gezeten en nog even nagenieten van vandaag en zo meteen gaan we lekker slapen.
Tot slot nog een leuke foto

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een heerlijke dag met Lianno. Fijn dat jullie zo genoten hebben. De foto’s spreken boekdelen!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.