Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29aug/092

Vader weer in het ziekenhuis.

Zaterdag 29 Augustus
Werd wakker van de telefoon, 9 uur ging die al en dat was Yvon de vrouw van mijn vader en ik wist het al meteen toen ik haar hoorde, het is mis.
En dat gevoel was goed, want ze zou me nooit zo vroeg bellen ze weten dat we graag uitslapen en ze belt alleen als er echt iets is.
Nou goed mijn vader was net 2 weken thuis vrijdag uit het ziekenhuis en toen hij thuis kwam ging het al naar paar dagen weer minder en nu ging het weer helemaal niet goed en hij werd niet goed en was slap en viel bijna op hun glazen tafel en zijn vrouw belde de dienstdoende arts, die onderzocht hem en liet de ambulance komen om hem op te halen en dat om half 5 in de morgen.
Ze zijn samen naar het ziekenhuis gegaan en dan eerste hulp allemaal onderzoeken en om even 7 uur is hij naar boven gebracht en weer opgenomen, Yvon is toen naar huis gegaan en belde ons om te vertellen hoe en wat.
In de middag ben ik naar hem toe gegaan en hij lag op bed, was erg moe en voelde zich niet echt lekker uiteraard hij was blij dat ik er was en we hebben even gepraat, hij krijgt nu vocht en medicatie weer tegen misselijkheid en voor zijn maag, die waren net weer gestopt maar dat was dus niet goed.
Komende week zullen er weer allerlei onderzoeken gaan plaatsvinden en ik vrees dat zijn lever nu ook moeilijkheden heeft en meer dan de haperingen die er al reeds waren, mij vader heeft een gele gloed over zich, maar goed we wachten de resultaten van alles weer af en de tijd zal het leren.
In de ochtend heeft Johannes de dieren gedaan en de kamer kast leeg gehaald, want door het doen van de trap is de kast vol met vieze stof gekomen door de naden, de trap is het plafond van de kast, dus alles zat onder.
Meteen maar even goed opgeruimd en alles is nu weer schoon en netjes.
Toen ik bij mijn vader was heeft Johannes de aquaria gedaan en wat in huis, hij had wat last van zijn rug dus.
Na bezoek aan vader even langs de Kruidvat en toen de Jumbo en snel naar huis, koffie en door naar de AH samen en we namen meteen alle zakken vuil mee die moesten in container dus samen werken gaat dat sneller ik doe start en pasje en Johannes doet de zak erin en dat werkt snel en goed LOL.
Na de boodschappen even samen nog wat opgeruimd en tv zitten kijken, gegeten en we spelen nu samen bingo bij Bokitobingo en maken er onderling wedstrijd van.
Voordeel van deze site is dat je hem aanzet en kan latend raaien tot die vanzelf klaar is en je hebt geen verplichtingen van chatten of wat dan ook en er zit een functie in van totaal automatisch spelen, echt super bingo site zonder problemen en erg gezellig.
Zo nu nog een kop koffie en dan op tijd naar bed morgen vroeg op, want we gaan Lianno ophalen en die zit nu niet meer in Almere maar in Zeist.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Heel veel sterkte met je vader

    en voor morgen een hele mooie en leuke dag met Lianno gewenst

    knuf van ons

  2. Heel veel sterkte, ik hoop dat er snel duidelijkheid komt!

    Geniet van jullie dag met Lianno!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.