Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28aug/091

Goed nieuws, Lianno komt zondag dagje

Vrijdag 28 Augustus
Sjoerd kwam vandaag voorlopig voor de laatste keer, hij en zijn vrouw Dien zijn nu naar hun zwangere dochter in Frankrijk, ik kijk uit naar het mailtje met de blije boodschap dat hun klein kindje is geboren, veel plezier en tot over een aantal weken!
Johannes was naar Amsterdam en ik vermaakte me thuis met mail, prijsvragen end ieren verzorgen.
Ik was erg moe en futloos door infuus en heb rustig aan gedaan, keek wat leuke afleveringen van Touched by an Angel.
Twil belde even om bij te kletsen en toen belde er een mevrouw om me te vertellen dat we zondag Lianno voor een dagje kunnen ophalen en dat deed me heel goed en we zijn erg blij met dit nieuws.
Mijn Moeders kwam nog even langs en dat was erg lief van haar, ze staan op punt van vertrekken en ze moest naar de stad en wilde voor mij langs speelgoedwinkel gaan om te kijken of de dag aanbieding van een ds spel nog te koop was en dat was en dus kwam ze die even brengen, thnx Moeders!
Het is het spel Animal Rescue en het is erg leuk om te spelen dus zal er weer vele uren mee bezig zijn.
Johannes kwam thuis en we gingen eten tv kijken, bij kletsen en gewoon gezellig samen zijn.
Eigenlijk si vrijdag onze boodschappen dag maar ik had er echt geen zin in dus we gaan het morgen doen.
Uiteraard heb ik weer bingo online gespeeld zonder chat en heb heerlijk veel bingo’s gescoord en we zullen het dinsdag wel zien en lezen of we echt mazzel zullen hebben.
Ik heb mijn hyves even flink op geschoond en nu zit er enkel nog echte vrienden en familie in, geen internet kennissen of bekenden en ik heb hem verborgen gemaakt, gezien sommige menen op internet gewoon echt geen manieren hebben moet je jezelf dus op deze manier beschermen.
Ik kreeg een leuk mail en daarin stond dat ook Johannes nu een heel mooi Kiber horloge heeft gewonnen twv 189 euro!, ik won die al een paar weken terug en heb hem kado gedaan aan Jop mijn infuus verpleegkundige en die is er helemaal blij mee.
Zo nu si de avond om en ga ik mijn bed bezig houden .

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Dat is geweldig nieuws dat Lianno komt! En gefeliciteerd met het horloge!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.