Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27aug/092

Infuus en kaas proeven

Donderdag 27 Augustus
Vanmorgen vroeg op het is weer donderdag en dus infuus, Jop was laat had vertraging opgelopen dus pas om half 10 aan infuus begonnen.
Prikken ging prima en tijdens infuus lekker aan de koffie, film erbij en omdat we laat waren lunchen.
Lunchen hield in kaas testen, de kaas waarover ik het gisteren al had en die waren erg lekker en alle bij vonden we de BananaMoon het lekkerste.
Na het infuus ving ik wat jonge maanvissen voor Jop, want hij wilder er wel een paar (6) en toen ging hij snel naar huis.
Mijn broertje kwam binnen en we dronken gezellig koffie, kletsten lekker bij en hij wilde mij wel even helpen door voor chauffeur te spelen en dus vingen we alle 34 jonge maanvissen en brachten we ze naar de dierenwinkel.
We namen meteen weer vers eten mee voor onze dieren en dus was het meer een ruilhandel dan echt verkoop, maar dat is ook wel leuk ik hoef niet te verdienen op de dieren als ze maar goed terecht komen.
Eenmaal thuis nog een bakkie koffie en toen ging broertje weer verder en ik ook, dag was al bijna om.
Ik verzorgde de dieren en maakte de bak van de jonge maanvissen schoon en die staat weer klaar voor de volgende serie jonkies, inmiddels zijn er dus al zo’n 75 kleintjes groot gebracht en verhuisd naar derden, echt super!
Johannes kwam thuis en we aten en keken wat tv, kletsten wat en toen kwamen spontaan Moeders en Moeke 2 langs.
Dat vonden we erg gezellig en ook hun meteen de kaas laten proeven, lekker bij gekletst, trap laten zien die ze erg mooi rood vonden en uiteraard koffie.
Ze kwamen langs omdat ze morgenavond vertrekken naar Frankrijk en dan zien we elkaar weer paar weken niet, dus Moeders en Moeke 2 een hele fijne vakantie en we zien elkaar weer over paar weken.
Toen zij naar huis gingen heb ik nog wat mail gedaan en iets op internet en toen ben ik naar bed gegaan Johannes heeft nog wat tv gekeken, maar ik kon mijn ogen niet meer open houden.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Gezellig zoveel visite šŸ˜‰
    Cool dat dat allemaal zo lukt met die maanvisjes

  2. Leuk dat het zo goed gaat met de maanvissen! Fijne vakantie voor de moeders gewenst.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.